Sunday, June 12, 2011

Terengganu MENANG!!



Belum terlambat kot kan andai aku nak bercerita pasal PIALA FA 2011 TERENGGANU lwn KELANTAN?

Dan yang paling aku gembira, masa Terengganu menang lah! Haha.. Of course lah aku sokong Terengganu. Sebab aku duduk kat sini lebih kurang 4 tahun beb..! haa.. So, aku ni yang tak berapa minat bola sangat, tiba-tiba nak tengok sebab ramai urusetia debat nak gi tengok bola kat stadium UiTM Dungun. Alaa.. Stadium kecik2 jer pun. Ingat bukit Jalil?

So, apa yang aku boleh komen, cuma disiplin Kelantan masih lagi lemah. Ye lah. Tengok lah penyokong-penyokong Kelantan. Tetiba baling mercun dekat pemain. Lepas tu, banyak kali aku tengok pemain-pemain Kelantan 'belasah' pemain Terengganu banyak kali. Entah lah. Lelaki memang main kasar kot kan? :)

Then, yang aku suka pasal Terengganu ni kan, semangat dia masa nak dekat-dekat last before dapat gol pertama. Ye lah, sampai penonton pun ada yang nak balik sebab lama sangat, tapi gol pun tak de lagi.

Termasuk jugak lah dengan aku, sebab aku pun dah siap nak balik bilik tau. Lama sangat tunggu nak masuk gol. Tetiba gol!! Menjerit laa student-student kat situ. Haha. Kelakar-kelakar. :p

Tapi , apa-apa pun, Kelantan memang la hebat, tapi kalau bolrh, disiplin kan lah diri tu dulu, sebab main cam ganas sangat sampai nak tolak2 pemain lain. Apa kes?


  Kengkawan yang penat semuanya

 Happy menang ke? Or memang posing nak bergambar ni?

Ngan adik Asyraf. Haha.. Gembira lah sangat yerp..hehe

Nway, YEAY!!! TERENGGANU MENANG!!

ESOK TERENGGANU CUTIIII!! HAHA

5 comments:

...Minah BluR... said...

Aah Minah BLur setuju sangat2!
Fan Kelantan xdek manners...
tah pape la... padan muke kaloh..
Muahahha *gelak jahat*

Najihah Malek said...

Alhamdulillah .ganu menang .. bila la mnteri besar nak bg cuti enh ?

Siti Suriani said...

tu lahh.. buat cuti sendiri jer laa..hehe
:)

Haffiz MohdNoor said...

wah! debat ni Apis suka dulu ada jugak masuk dekat sekolah.. bukan senang ye tak nak debat :D

JOM join lucky drwa simple sini :D

Siti Suriani said...

haha..senang jer siti tengok org debat.. :p

tapi siti tak pandai debat.. :p