Friday, June 24, 2011

Hari ini. Yang membosankan.

Assalamualaikum.. :)



Well. Aku bersendirian lagi hari ini. Dari pagi sampai lah ke malam. Nasib baik ada online ni kan. Kalau tak. Aku tak tau nak buat apa. So, petang tadi. Aku pun ambik keputusan nak pergi bandar. Sorang. Sebab charger tak de. Dah rosak. Terpaksa beli baru. Jalan kat Dungun pun boleh sesak. Unbelievable! haha. Terbang lah RM10 aku beli charger hari ni semata-mata. Pastu pergi pulak beli ubat batuk. Batuk tak baik2 lagi. Sampai kan suara pun dah macam itik. macam Donald Duck dah ni! Tak sedap! (geleng kepala).. haha. Plus lagi RM 7. Mahal2. Dah laa nak balik ni. Adesss...


Aku banyak sangat mengelamun time drive tadi. Giler lah kan. Kalau lah ada apa-apa jadi kat aku..? Bahaya kan? Sampai nak tekan clash pun menggigil2. Bukan ape. Sebab ada polis wat roadblock. Tapi aku tak pakai seat belt. Getetar kaki lutut sume. Haha. Tapi alhamdulillah tak de apa-apa pun. :)


Then, macam awal lagi. Aku pun ambik keputusan nak pergi pantai. Sorang lagi? haha Ajak adik pun , si adik tak mau ikut. Berlagak tul ! haha So, aku pun parking kete. Tapi aku tak keluar. Just mengadap laut jer. Takut nak keluar. Sebab ramai lelaki. Ee.. Bahaya-bahaya. So, aku just pandang je lah laut tu dari dalam kereta. Tapi aku macam tak boleh tengok pantai kat sini. Sebak. Then, start kete. Terus balik. 


And guest what. I'm alone in this room. :(


P/S : Cepat laa Ana. Bila nak sampai ni. Waa.. D':

Nak tengok maharaja lawak! 

2 comments:

Bro ahmad said...

wahh balik ganu ye..balik bawak kepok ...k

Siti Suriani said...

x de la.. dari tganu la nak pi blik umah.. kat pahang.. :angguk..

hehehe.. nk ikut, jom lah.. :p