Sunday, June 5, 2011

Asal kau Gay???



Fuh. Gay? Asal sejak akhir-akhir ni aku asyik terdengar cerita-cerita pasal gay ni?? Takut aku dengar. Eh, bukan takut. Tapi errrr... Geli lah.

Kelmarin aku tengok kat YouTube, ade budak course ape ntah wat video project pasal gay.Walaupun lastly insaf jugak , tapi cam ade something jer yang kurang kat video tu. Macam tak da moral yang dia boleh tunjukkan dalam video tu. Biarlah. Tak penting.

Okay. Tadi aku ada pergi dekat sebuah kedai makan nih. Of cozz lah dengan kengkawan kan. Tetibe ada satu group lelaki belaka semuanya. SEMUA lelaki okay. Alah. Standard lah kan lelaki kuar sesama.

Tapi. Tapi. Tapi.

Kali ni first time aku jumpa gay kot. Berkumpulan gitu. Reunion kot. Aku tau lah. Dari gaya diorang bercakap. Gelak-gelak. Ala-ala manja gitu. Okay. It's up to them lah kan nak gelak or apa-apa lah. Tapi yang aku tak boleh blah nya kan, diorang peluk n laga-laga pipi kot masa nak balik tu.. Waaaa.. Korang ni kan. Kalau yer pun rindu dendam sayang sumer2 lah kan. Buat le kat tempat orang tak nampak. Buat malu kaum adam tul lah korang ni. Ah.. Tak kisah lah.

Nway..Agak-agaknya lah kan apa perasaan orang yang suka orang dari kaum sejenis ni ek? Tak normal kah itu? Ye lah. Kalau lelaki suka lelaki. Atau perempuan suka perempuan. Tak ke macam pelik tu? Macamana nak sambung zuriat kalau 22 sama jantina? Adoi2..

Teringat cerita '...dalam botol' tu. Aku tak tengok pun. Geli lah. Start2 jer dah cam iuwww.. Tak sanggup nak tengoookkk.. haha. Okay2. Based on my friend punyer cerita tu lah kan .. Actually ada jugak pengajaran dia. Tapi aku tak tau apa pengajaran dia. So, tak dapat nak state kat sini lah yerp.. I'm Soriiiii.. haha

Nway. Aku harap korang normal okay. Kepada lelaki akan suka kat pompuan, dan perempuan suka laki. Bukan kaum sejenis tauuu..


Chillll ! :):):)

14 comments:

Yusuf Tayyob said...

Nak tumPang manDi.. BoLeh??

ayie said...

huhu nape xsergah je group diorang... "larik larik larik.. pencegah maksiat'..hehe

Siti Suriani said...

mandi? iuw.. salah tempat laa derr..haha

ayie : hahaha.. cane nk gi sergah tu? ramai kot org kat group dy tadi.. :)

kotak bulat said...

hehehhe.. gay memg semakin bnyk :P

Siti Suriani said...

haha.. makin bertambah2 kot.. erghh

SyedGraphiX said...

HAHAHAH> tau takpe. geli je cerita dalam botol tu. eww.! ehh, ape tah laki tu. laga-laga pipi. , haihh. ingt pempuan je yg buat cmtu laki pun hado

Tolong jangan gelakk -.-" dan, tlong jangan cakap aku KUNO. hahahaha XD http://www.syedgraphix.com/2011/06/pengalaman-lucu-bersama-palang.html

Siti Safiyyah said...

erkk minta simpang la minat kaum sejenis ni. hoho

Siti Suriani said...

syed : ehem.. pompuan tu dah bese.. tapi kalo lelaki? iuwww...haha

SS : takut2.. :p

leyzajamil said...

mereka tetap berperasaan seperti kita, semoga mereka yang tersimpang jauh cepat tersedar & insaf segera.
N3 terbaru saya korang basuh telor tak sebelum masak?

Bro ahmad said...

waaa citer pasal laki ni
maluuu

Scha Aryana said...

haha, memang geli lah cite botol2 ke mende tu.. alahaiii, llaki buat camtu? naek bulu roma ehh.. ekekeee

Siti Suriani said...

leyza : haa..semoga mereka insaf..keh3

bro.. ehem3.. special entry untuk lelaki yg special je tauu..haa

scha : sngat tak suke... hehe

SofieyAzwa said...

Geli la gay2 nie.. Euwww

Siti Suriani said...

kan.kan.kan. hehe