Tuesday, June 7, 2011

Followers 216 II


Yess.. Akhirnya aku jumpa jugak followers aku yang ke 216. Haha. Alrite, aku dah janji kan nak promote no ni sampai 220 kan? Haa.. Yang sampai 220 tu nanti dulu lah ye..



Sape empunya blog yang ke 216 ni yer? Jom kita terjah..


Nama adik ni Adira Athika. Adik? Ye la adik sebab dy lahir tahun 1994 and aku pulak 1989. Jauh tuu beza dia tau.. hehe Actually blog dia ni more to personal. About herself, her bF, her family and almost about her life. So, jom kita terjah blog dia beramai2 okay! :)

To adik Adira.. Sila lah ambil gambar no 216 yang tak seberapa tu.. ^.^


^^.Actually, there is a sentimental value about this number to me.^^

11 comments:

CintaZulaikha said...

tahniah 216

Siti Safiyyah said...

perghh baru form5 dah amek gambo cam nak cium2 dah? erkk. papepon tahniah dah 222 follower dah. ;)

tia @ Ini Kisah Tia said...

huish . boleh tahan .. hehe ;)

fyna said...

congrats dear...

fyna said...

congrats dear...

Siti Suriani said...

SS.. 222 jer.. SS menang lagi..hehe
Ini kisah tia. :)
fyna : thanks..

I am...izuan said...

waahhh no wonder la ramai follower...nice blog :D

I am...izuan said...

hey!such a interesting blog.....i've just follow ur blog and i really hope that u can follow back my freshie blog......ur blog is so inspiring

Siti Suriani said...

haha.. no hal..! :)

suha said...

im ur 246's follower (^_^)

erk xmo review ke?hehe

d'HeLL said...

tahniah num 216.. hehe..

dear admin..i tag u in my post.. :D