Saturday, June 4, 2011

Rezeki Allah. Alhamdulillah..

Alhamdulillah. Rezeki.Rezeki.



Hari ni aku berpuasa. Tapi puasa ganti lah. Haha. Aku duduk dengan kawan aku jer. Atie! Nak dijadikan cerita, time2 aku tengah study + online + blogging + borak-borak ngan Atie = Kakak angkat Atie telefon sebab nak bagi makanan. Pergh. Aku baru nak makan nasi kosong + telur goreng + Ikan bilis goreng _ acar buah jer tau. Malas nak pergi keluar punya pasal kan. Tapi oleh kerana nama nya rezeki, hari ni dapat lah berbuka puasa dengan nasi beriyani + ayam masak merah. Sodap2.. Hehe..

Apa-apa pun terima kasih kat Atie sebab ada kakak angkat. Nanti cari kakak angkat ramai-ramai tau.. haha Alhamdulillah atas makanan tu..

:):):)

8 comments:

cik ayin said...

saya tak ganti pose lagi..huu :)

Cik Asma BLuppy said...

wow!
best tu nasi beriani^^

Siti Suriani said...

ayin : ganti le cepat2 yerp.. :)
asma : puteri santubong bile nak blik ? ? haha

Syazana Justme said...

Wah!sedapnya nasi beriyani tu..memang btul2 rezeki ni..=)

Siti Suriani said...

tau tak per!! yey..mari lah join sekali!! :)

SofieyAzwa said...

Ooops.. X ganti puasa lagi! Wyh,nasi nampak sdap kot!

RedVixen said...

nak jugaakkk!!

Siti Suriani said...

dah abishh lah all my dear.. haha

tapi sedap lah sebab tadi kan tgh lapar.. ;)