Monday, June 27, 2011

Bila mereka bercerita

Asssalamualaikum dan selamat malam semua ... :)

''Yes! Aku berada di rumah juga akhirnya. Cuma macam malas jer nak update. So, sekarang dah ada masa terluang, boleh lah nak mengupdate sekejap yerr my sweety blog ni... :)''


Actually semalam baru aku sampai rumah. Penat bukan main. So, aku ada masa dua bulan jer nak duk kat rumah ni. Yes. Mak aku cakap aku makin kurus. I like it sebab hari tu aku dah niat nak turunkan berat. Hahaha. Suke.. Sayang mak. Muah3.. Tapi mak cakap. Tengok lah dalam masa seminggu. Mak sure, badan tu gemuk balik punyer.. Haha. Ala. tak kisah pun kalau gemuk ke kurus. Janji dalam hati ada taman kan ? :p



Tadi, macam biasa lah kan, duduk dengan mak and ayah,. Borak-borak. Isu dia. Ex GF ayah aku. Haha.. Apa lah punya isu. Ayah cakap dulu dia banyak GF masa muda-muda dulu. You know what, dia cakap macam tu depan mak aku tau! Tapi tu dulu-dulu okay! Tapi, entah mana lah diorang sume pergi. Tapi at last, ayah pun jumpa mak. So sweet. So. ada hikmah lah kat situ, sebab kalau ayah aku still dengan ex dia masa zaman muda dulu, tak de lah dia jumpa mak aku. Then, takde aku kat dunia ni yang tengah tulis blog ni kan ? haha Erk!



So, kat sini aku pun terfikir. Kalau dah jodoh kita takkan kemana. Lari lah korang kat benua China sekali pun. Kalau jodoh korang tu dekat sini. Sini jugak lah.. Cuma masa je yang akan menentukan. Chill Siti!



P/S : Rabbits kat rumah dah semakin membesar. terkejut aku balik2 jer terus besar. Masa aku baru nak pergi UiTM tu, rabbits tu kecik lagi. Besar tapak tangan jer. Sekarang dah macam anak patung. Gebu giler. So, rabbits aku baru ada 9 ekor. Bile nak beranak lagi si mak arnab ni! :p

3 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahaha~ time cite2 sal ex-gf ayah siti tu, muka mak siti camne?? ada jeles x?? heeeeeee~ ^_^

Bro ahmad said...

malasnya kucing ni hihihiXD

Siti Suriani said...

nosa : err.. agak lah kot..hahaha

ahmad : tau xpe! hehe