Tuesday, June 21, 2011

Pada hari ini..Aku..Err..


Pada hari ini aku?Aku. Aku..Err.. Apa ni Siti. Ayat tergagap-gagap ni! haha Tak de ape pun. Cuma nak cakap. Pada hari ini. dan malam ni. Aku nak sambung study.. Sebab lusa aku ada final lagi..! Adesss.. Lalalalaa...


Lagi satu. Aku cuma. Nak cakap. Err.. Aku suka sangat tarikh hari ni. Sebab banyak sangat 'makna dan kenangan untuk aku. Tapi. 'Maknanya hanya untuk aku sorang je. Tidak pada orang lain. Kan?? Aku je lah kot kan?


Aku dah cakap hari tu kan yang tarikh ni ada sentimental value untuk aku. Hanya untuk aku sorang. Kan? Sebab aku je yang ingat tarikh ni. Orang laen tak pun..! Entah la. Aku pun tak faham. Entah pape lah. Ngarut jer memalam buta ni Siti! 


Aku. Herm.. Susah jadi insan bernama Siti Suriani ni kan.


Dah lah. Tetiba rasa tak de MOod nak tulis blog. Chow dulu lah. Nanti ada masa aku datang balik kat sini..

Maaf : Entry yang ni cam teremo sikit. huhu.

Terima kasih..! :')

P/S : Apa yang aku tau. Aku tak suka kan PJJ! :'(

Assalamualaikum.

21 Jun 2011
Sentiasa Dalam Ingatan

5 comments:

CintaZulaikha said...

taper klu emo sekali sekala ...yer tak???

Siti Suriani said...

xpe kot. hehe. :)

►AdamXis◄ said...

assalam...gudluck utk final exam...ehem3.apa yg specialnya?...cer gtau skit...

Entri baru : ►Buletin : Nama Domain Korporat 2012

puteraduyong said...

buat yang terbaik ok....

Siti Suriani said...

adam : haha.. ada la..:)
duyong : thanks .. :)