Thursday, June 23, 2011

Genap Setahun 1 hari.




My blog! Yeah. Blog aku yang tak seberapa ni. Rupenyer dah mencecah setahun rupenyer. Heh2. Baru aku perasan. Ye lah. Actually aku start berblogging bertarikh kan 22 Jun 2010.. 2010 tauu.. Masa tu aku tengah kerja. Yeah. Kerja. Kerja sementara jer pun. Dan jugak. Adalah sehari selepas hari istimewa aku yang kesetahun jugak time tu. ( Tapi tu semua kenangan yerp. :') ),..  Time aku buat blog ni lah yer.. Hehe..


Bila fikir-fikir balik. Aku pun tak tahu kenapa aku buat blog. Sebelum ni aku just buat blog sebab nak luahkan apa isi hati aku. Dulu-dulu lah kan. Kononnya tak nak ada orang tahu aku ada blog. So, aku pun buat senyap je lah. Haha. Then, blog aku pun bersawang-sawangan lah sesorang kat sini. Tak lama lepas tu, aku mengaktifkan balik my blog ni. Actually nama dia dulu Misssabrinaa Home. Then, atas sebab-sebab tertentu, aku pun tukar nama jadi Misssabrinaa Spirit♥ !. Sebab waktu ni aku dalam keadaan kecewa. Kecewa yang amat sangat. So, nama ni yang bagi aku semangat. Spirit = Semangat. kan? Haha (tapi skarang dah okay tau!)



So, sekarang kekal lah buat sementara nama ni untuk blog aku.Tapi aku rasa aku tak tukar kot nama ni. Sebab aku sayang kat nama ni. Hehe Btw, sekarang apa aku rasa, apa yang aku nak kongsi, aku tak nak sorok-sorok macam dulu dah. Nak rahsia konon..haha Sometimes, ada perkara yang kita kena kongsi jugak kan? Nak pendam sorang2. SAKIT! dan buatkan aku sangat PENAT! hahaha.. Ni first entry aku dulu. Kelakar! Morning Everybody


Ada lagi menda tertinggal. First time aku dapat hadiah dalam blog ni. Walaupun tak seberapa, tapi i like it! :) Mula2 kan. Banyak laacontest nak masuk Contohnya : Hadiah kawan baik and ade jugak dapat 200 Followers. Tu je kot..haha


Tapi yang pasti, aku dapat kepuasan dalam berblogging! Biar lah aku tak macam orang lain. Enjoy keluar sana sini kan. Aku juga ada kehidupan. Walau aku tak sesosial macam orang lain. Aku sentiasa gembira. Sebab aku masih ada mak ayah adik2 dan kawan2. Dan aku juga masih tahu jaga diri aku sendiri. Nway..Chill! :)

:):):)

9 comments:

nur aisya humaira said...

congrate rina..:)

hepy blogging yaa..:)

OhMyLord said...

ala,jgn la sedih2..barang yg lepas jgn dikenang...u made the right decision..dont turn back,but u can made the past as ur guideline in future..maybe, u had experience something same wif me..:(

cik aisha said...

hepy besday utk blog ni...tahniah..:)
teruskan berblog...

Siti Suriani said...

ohmylord : sy perempuan. Haruslah sedih kan??

both of aisha : thanks support me! :)

OhMyLord said...

call me nesta..haha..sume org patut sedih..laki pun ptut sedih jgak

Siti Suriani said...

nesta? err..cam penah dengar la. haha

well. skrang dah okay jer... :)

Siti Suriani said...

wait. barang yg lepas jgn dikenang erk nesta? susah tau. itu laa yg akn sy ingt smpai bile2.. haha :p

Siti Safiyyah said...

haa kejap je kan rasa? pejam celik pejam celik tengok2 dah setahun.. hehe

Siti Suriani said...

tau xpe. kejap sgt. mkin lame usia pun mkin mengkat jugak kan.. haha :)