Sunday, June 19, 2011

Rindu kat blog tak? Yes? No? Yes? No?

Assalamualaikum n selamat petang sume2.. ;)

Wah. Dah dua hari aku tak tulis blog yerp. Winduuu sama ini blog! heh3

So, nak luangkan masa sekejappp jer kat blog ni okay!? ;)


Aku ada final exam lusa n lusa punye lusa ni. Means, 21 Jun and 23 Jun ni lah kan? Perghh..Tinggal sikit lagi masa ni. Struggle Siti! =D


Semalam, ayah aku ada reunion sekolah dy. SMK Sulaiman, Bentong. Actually sekolah aku jugak tu weh. Tapi oleh disebabkan cuma warga-warga sekolah yang 1975 and ke bawah jer. Of course lah aku tak layak nak pergi! Sebabnya time tu mak and ayah aku pun tak kawen lagiii..1975 kot..!Mana laa aku ada lagi..haha


Then, apa yang best tu, diorang kena pakai baju sekolah. Lelaki baju putih and seluar hijau kot? Tak pun Seluar putih. Kot? Then, yang perempuan kena pakai baju sekolah warna putih and kain biru. Can you imagine, our parent wearing baju sekolah when they are 50+ years old! so cute! ;) Kalau korang tengok berita TV3 semalam. Ada lah kot. Sebab kawan aku gak yang bagitau.. :)



Then, aku pun kol lah ayah aku. Ada jumpa kawan-kawan lama tak? Haha. Dia pun cakap. Mesti la ada. Sume dah ada cucu cicit dah pun rupenye. Tetiba dy pun berkata. ' Hem. Ayah je la. Bila entah nak ada cucu ni. Kawan-kawan ayah sume dah ada cucu.' Aku pun. Glurp..! Telan air liur saja laaa... Haha Then. Apa lagi.. Tukar tajuk! hahaha..



Apa-apa pun. Agak seronok kan bila ada wat reunion. Tapi, batch aku tak tau laa bila. Lambat lagi kot? Sebab semua orang still belajar lagi. Pastu, semua malas nak arrange kan. Well. Nanti, sesape yang rajin nak arrange tu, jangan lupa jemput aku okay.!



P/S : Aku adalah pelajar kesayangan cikgu2 saya sebab saya baik. (Statement ni tipuuuuu! Jangan percaya!)



Rindu sama kamu wahai kawan-kawan sekolah ku..
Lupe lak : Wish you all da best kat korang2 yang exam ESOk, LUSe, TULat, TONGgeng. Sume2 lah ek..hehe


:):):)

4 comments:

blogtube said...

;yes;

pilihan yg bijak....

alamak.. bila tengok skolah tu.... teringat aku skolah dulu2... hahahaha

;thumb up; untuk artikel nie...


ronda ronda bersama miSs sabrinaa@myobw...

Siti Suriani said...

haha..
miss my sekolah taw... ;)

kiwi said...

tiba2 teringin nak buat reunion pakai baju sekolah gak! heheh

Siti Suriani said...

haa.. buat la! nnti ajk siti okay? ;)