Thursday, June 2, 2011

BCR Kontest: Kamilah Geng BCR



Hari ni aku nak join kontest oleh kerana aku adalah salah sorang ahli BCR. Actually aku dah join geng ni bulan lepas. Bes la jugak kan. Group ni happening. Hapeening. Haapening. Happeening. Happpening. Eh. Dah terpening dah ni. Haha..

Dulu masa mula-mula masuk dulu, nak terus chat. Tapi tak boleh. Rupe2 nyer kena register. Takut kena spam apa ntah kan yang memang aku tak faham. Ngeee~ Then, aku pun gi lah register dan termasuk lah aku ke dalam group BCR yang kegilaan nya tahap melampaui batasan. Hahaha

Aku nak citer serba sedikit 3 ahli geng BCR yang pening2 belake. =D

AdamXis
Adam ni kire admin lah kan sebab die adalah kaler merah..! Hehe.. Oke2.KAt blog adam ni banyak giler tutorial. And aku pun banyak belajar dari tutorial dia lah. Kalau korang nak belajar wat widget ke, tambah follower or whatsoever, buka blog dia okay. Semuanya serba biru.

Then,
Siti Saffiah
Aku suka tengok blog dia. Sebab aku suke tengok header dia. Comel sangat. Warna hijau. Bila aku nak dapat header secomel itu yer? And you know what, SS ni pun admin jugak tau. Ala-ala merah gitu. Bile nak jadi purple cam kitorang? haha Juz kidding! :p

Next is :
Feeza Macho
Haha. Macho ke Feeza? Oke. Dia suka panggil aku sabri. Padahal aku gelar rinaa. Cubit nak feeza? haha
Followers dy pun dah beratus ratusan.. Nak jugak macam tu.. =.= haha Feeza adalah salah sorang sponsor BCR.. Sebab dy hijauu...hehe

Okey..Ni je yang aku mampu describe serba sedikit.


Yang aku nak tag adalah
misznadea
mrkerro
thecrowempire



18 comments:

Siti Safiyyah said...

wahh ade name ss.. :terharu

eh pasal header tu kan, itu AF yg buatkan. nanti kalo nak, cakap la kat dia.



err.. pasal pepel tu, kene tunggu ss kene pecat lah! hahaha :p

Siti Suriani said...

Hahahaha. Bile mau kene pecat? :p:p
:bunuh..

haha

bibirmerah said...

Sedihnya saya...haritu da nak join ja group ni.tp Jejaka Terhangat ckp dia tutup jap atas masalah teknikal..huhuhu..btw sy da letak banner kat blog..hhehehe...feel free to visit my blog ya?:)

Siti Suriani said...

takpe.. join la sekarang. boleh kot.. bes geng ni. msuk lah.. :)

SofieyAzwa said...

Hey sabri. Leh x? Hehehhe.. Sorii riena

Siti Suriani said...

hahahha.. aip.. sabri tu cam name sabri yunus lah.. xboleh2.. haha

tak pe. pnggil siti je la. my real name.. hehe

ahmad endo said...

bestlah ada geng2 ni...hehehe

Siti Suriani said...

kan..diorang kelakar.. :)

Bro ahmad said...

selamat berjaya,hihihihi kalau menang ingat bro

Siti Suriani said...

haha kalo bro menang, jgn luper ingat siti pulak.. :p

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

waweeeiiii tag nad ea :d

Siti Suriani said...

nad dah join dah kan3.. :)

Ummu Ukasyah said...

aSSALAMMUALAIKUM..

JOM JOIN CONTEST NI..

http://ineedtoblogmyself.blogspot.com/2011/05/blog-contest-contest-saya-nak-menang.html

Mr.Kerro said...

alamak kene tag lg huhuhuh...

Siti Suriani said...

haha,.. kerro? kena tag pun terkejut? :p

Siti Suriani said...

ummu. siti dah join.. :)

Red said...

famousnya fm =="

Fariq said...

wohoooo.. tak sangka feeza pon panggil sabri gak.. muahahaha.. :P

ok your participation checked...