Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


Nak menjoin-join jugak..
Segala kritikan akan saya terima dengan rela hati..
Chewah,.hehe

:):):)

12 comments:

ohh ddy said...

oke. not bad. :)


http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

rara pinkmafia said...

rara no 70 : ok but rara rasa tulisan tu mcm tak kena. =)

Salim Harmanain said...

ehem 2 nak kritik ni..ekeke

blog dah ok...cuma tulisan tu kalau boleh tukar ye..

no.43

followed :)

Nisa Sayakinie said...

err , blog ni tak la struk blog no 58 . anyway , jum kritik blog sy jugak :)

sweet_sour said...

hee ramai komen header blog 27..auww
tak tahu design sendiri.. :(

blog miss sabrina simple,tulisan pun sng nak baca..tak loading..
oke..thats all.. :D
btw,nice blog..

haslinda said...

blog kamu ok da. cume font utk post title mcm x bpe sesuai la...:)

Bro ahmad said...

salam
blog menarik susun atur kemas,loading cepat,dan simple,header pun sangat simple

kritik blog bro ya
hihih

eyna said...

ok,, nice blog... layan je dgr muzik 2.... hehehhe

cume 1 je,, rasenya shoutbox 2 letak ats cket baru ok kot....
jemput singgah.. :)

http://eynalollipop.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, tp kalo blh buang widget yg ta penting kat sidebar mcm gmb2 tu utk keringanan blog, dan bloglist pula ape kate buat style scrolldown spya nmpk lebih kemas..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Ms. Ann said...

blog awak ok.. cuma font tu mungkin boleh ubah sesikit.. agwr lebih sesuai

185

Kenapa Gurl Susah Nak Tinggalkan Kekasih Dia walaupun kekasih dia menyakitkan hati

kiwi said...

kiwi kunjung sini pulak. semua oke, cuma follower tu kalau letak kat tepi, blog akan jadi lebih ringan [mengikut kata blogger lain la].

ayanuts said...

kalau tengok blog ni pengisian perlu dilebihkan..yg lain sume ok :)