Sunday, June 26, 2011

Penat tau~

Hari ni sangat penat dengan macam-macam menda yang aku dah buat dalam masa satu hari. Pergh. Bangga aku sebagai sorang perempuan sebab aku dapat buat semua menda ni. Haha. Padahal bukan buat apa2 pun. :p


- Pergi cari workshop kereta.
- Mintak orang workshop tu tukar tayar.
- Tunggu berjam2 sebab nak tunggu kereta siap sebab dia betulkan masalah ape entah .
- Borak-borak dengan pak cik yang tunggu kereta dia jugak. ( tengah2 batuk pun still nak cakap jugak kan Siti! ) (peramah jugak aku rupenya. haha)
- Kemas barang-barang yang nak letak pergi rumah sewa.

- Then, pergi Mesra Mall. Konon nak tengok wayang. Tapi lambat sangat. So.. Main Bowling!
- Tak pandai main. Sebab yang ni baru 2nd time main. Kesian betul. =.=' Haha.
- Even tak pandai pun, tapi seronok. Sebab release tension! :)
- Maen 2 game je. Lepas tu tangan pun sakit. Padan muka,! Haha

- Main bola jaring yang game tu. Just masukkan bola dalam jaring. Nanti dia kira la berapa kali masuk. 3 games je aku main.
- Have fun main game tu sebab boleh jerit-jerit dengan my sis. Haha.
- Balik UiTM.

-Then pergi dekat Dining Redang.Guest what. Lelaki dan perempuan dicampurkan dalam satu kolej. Gila tak..? And senang je kalau nak berdating kat sini. Sangat penuh dining dengan lelaki dan perempuan. Sampai tak de meja pun nak duduk.
- Kalau zaman aku dulu lah kan, sesape yang dating tu, macam susah sikit. Err. Bukan susah. Cuma tak sesenang sekarang. Tak mau lah citer pasal dulu. :) next time ok.. :)

- Hari ni mOod nak cerita pasal apa aku buat untuk hari ni je. Maaf yerp kalau bosan..!

10 comments:

ayanuts said...

pergi workshop tu perkara terhbt bg seorg prmpuan :)

Siti Suriani said...

yup2.. lama pulak tu.. haha.
sangat bosan~ :)

►AdamXis◄ said...

assalam...nak tgk citer apa tuu kat mesra mall cik miss sabrinaa?hehehe...dari dungun nak gie mesra mall jauh gak tuh...

Latest : ►Informasi : WhoCalledMe? Report Nombor Hantu

Siti Suriani said...

hahaha.. nak tgk kl gengster. tapi dah sold out. :)

setengah jam je pegi sana.. nnti suh dak2 BCR dtg sini yerp.. ;)

lola_loli1311 said...

senyuma kucing yang shomel hihi

Nadzirah K. said...

woot2..
salam perkenalan:)

Siti Suriani said...

kucing mmg sgt chumell .. :)

nad :salam kenal juge.. :)

Bro ahmad said...

main game gadoh2 dengan adik best kihkihkih

Siti Suriani said...

kan..hehe.. boleh jerit2 tu yg best .. ;p

Jangan Kalot said...

tukar tayar? haha. tukar sendiri laa.

Blogwalking! Visit dan sudi follow my blog ya. :D notice about that. :)