Thursday, June 2, 2011

Oh keseorangan lah aku.



Semua orang balik. Aku keseorangan lah nampaknya hari ni..Bukan hari ni jer. Esok.Luse. SOb3...
Tapi tak pe. Nampaknya aku kena gunakan masa dengan sebaik-baiknya.. Guna ke masalah nya? Haha

Apa nak buat ek hari ni? Pasar malam? Tu malam karang. Boleh aku pergi dengan adik aku Firdaus tu. Erm. Pantai? Ala. Bosan lah. Lagi pun nak pergi dengan siapa? Tak de peneman pun kat sini. Erm. Bandar? Lagi lah boring nya. Bukan ada apa pun. Tido? Alaa.. Kalau tidur siang, malam nanti aku tak boleh nak tidur pulak. Terkelip2 pulak nanti. Online? Setiap masa aku berblog dah. Haa.. Ada satu benda jer aku boleh buat. Tapi macam malas sikit lah. STUDY..! haha Memang sepatutnya aku kena study okay. Bukannya maen2 kat sini.. SIti.Siti.Siti..


Online je memanjang. Nway. Kepada Milla, Mimie, Along dan Puteri Santobong aka Asma. Selamat balik rumah yer... Huwaaa.. D-':  

4 comments:

cik aisha said...

study2...haha.awat xikut diaorg blk?

Siti Suriani said...

tak ikut. rumah jauh.. kalu dekat.. sure blik dah! hehe

Cik Asma BLuppy said...

duk elok2 ye...
atie kan ade?
huhuhu

Siti Suriani said...

haha.. lupe lak atie ade.. tak pe.. dy jadi peneman tidur ku..

jgn ttgk dy mengigau sudah..haha