Friday, June 3, 2011

Nora Elena ##

Kita orang perempuan ni
kena kahwen dengan orang y sygkan kita..
bukan orang yang kita sayang terlebih2..
sedang kan kasih sayang dia pada kita tak seberapa nak
episode 8 nora elena


pergh..aku suka tul dengan ayat ni. Menarik! Haha


Penat dah aku tengok Nora Elena. Pasal diorang kata best punyer pasal lah, aku sanggup tengok dekat YouTube. Naseb bek wifi laju giler. Kalau tak, tak dapat jugak lah aku tengok. Dari malam tadi. Sampai tertido2 tengok Nora Elena.. Haha Pastu bangun pagi2 terus on my lappy. Nak sambung tengok sampai episod 16. Al maklum lah kan. Nak cari TV jauh sangat. Ingat kat rumah ke? Nasib baik ley tengok kat YouTube. haha.


Yang pasti, I like Ahmad Seth Tan. Romantik GILER kot. Tersengih-sengih aku tengok citer tu. Haha. Feeling die cam aku baca novel. Ngeh3. Gedik Siti Sue nih!  Okay. Tak sabar nak tunggu episod 17. Even dah tau jalan cerita dia, nak jugak tengok sampai habis. 

P/S : Bile ek last aku baca novel ni? Sampai dah lupe. Kalau novel 'Andai itu takdirnya' ni diadaptasikan jadi drama pun best jugak. Tapi sedih lah pasal aku pun boleh nangis tersedu-sedu baca. Zaman dulu-dulu lah sebab tu adalah one of my favourite novel yang pernah aku baca.

Walau aku bukan kaki novel sejati, tapi aku tetap seorang perempuan yang akan baca novel bila masa itu sudah terlalu free. Haha

Oh Ahmad Seth Tan..haha.. Gedik Siti!

11 comments:

d'HeLL said...

haha...betol2..sangat romantik cerita ni...boleh tersengih2 dibuatnye...cheh..hehehe

aishah said...

nora elena best!!

SofieyAzwa said...

Seth Tan suweeet gila kan? Baru tgok 1 episod je kot,sofiey dah angau.hahhaha

Siti Suriani said...

Haha. He's sooo romantic... :p

CintaZulaikha said...

nora elena lembab citernya, tapi ok lah tuk ditonton...best la jugak...feling2~~

Siti Suriani said...

siti tgk kat youtube. so cepat lah. kalu tgk kat tv kena tunggu.. haha

best citer dy.. :)

Nur Liyana said...

wah wah wah..minat betul yer..
yana pun tgk jugak crite nie..hehe

kemboja said...

wah wah.. sukanya dia ek.... hehe suka juga seth tu, but my asben pun romantik juga so xde la teruja sangat dgn seth tue.. hehe sbb da merasa macam nora tu rasa.. hehe peace.. dulu masa skolah pn ada juga baca2 novel ni, tp lpas kawin da tak baca dah, x mnyempat jer.. huhu

Siti Suriani said...

liyana.. cam citer novel.. of coz suker.. :p

kemboja. siti mane kawen lagi. dat's y suker seth tan tu.. haha

Solihin Zubir said...

ahahaha.. demam nora elena melanda..

Siti Suriani said...

hehe.. Solihin pun mesti suke jugak kan...