Sunday, June 12, 2011

PDSZA 2011 BeST!!

Wah. Penat.Penat.Penat. Tapi penat-penat pun best. Haha.. First time aku jadi Pegawai Delegasi budak debat. Tapi pengalaman ni memang seronok. Mula2 masuk dulu,aku kata aish. penat lah aku nanti. Tapi kepenatan tu lah sebenarnya keseronokan. Keh3. Betul lah. Kena lari sana, lari sini. Aku rasa macam masuk explorace pulak. Haha. Berebut2 nak jadi YDP or Penjaga masa. Sampai kan aku tersalah group lah. Hakim hilang lah. Haha. Kelakar2.

Ni masa mula-mula tunggu budak UiTM Pahang BM 1. Tapi tunggu2 tak sampai2 pulak. Rupanyer sampai malam. Diorang bertolak lambat kot. :) Ni time kat politeknik. Kena tido situ. Condition? Teruk!

 Ni classmate aku. Budak sekolah. ADAMaya.. Haha

 They are debaters from UNISZA. Siyes tak sombong. Sebab dyorang peramah giler. Best!

Mereka pun budak delegasi jugak. :) Milla n mimie.. :)

Ni masa dinner PDSZA.. :)


 Before nak gi UiTM.. :) SAmbil2 tunggu budak debat..:)

Yang laki ni kawan baru kitorang. Faizal.

Ehem. Ni lah Laila! Majnun.. hehe

Sempat lagi men posing-posing before gi UiTM.

Haa.. yang ni masa nak tunggu usul debat. Tak sabar2..

Ni sumer adik-adik aku yang baru. Eh. sebelah aku ni adik kandung tau! 

 Kawan-kawan baru saya.! :)



Ni time nak tunggu result sape menang. Hehe. So, kitorang pun.. Bergambar! :)

Malam tu kitorang gi tengok BOLA! Haha

Before tengok bola ?

Kena kemas kelas laa..!

Rajin mereka kan.kan.kan.haha  

 Haa.. ni adik Aliff.. Kawan Firdaus..Sopan giler dy ni. Pasal part1 kot.. Haha

Ni adik Asyraf ngan Amin. 

Gambar bawah ni time dah habis final..

Ni dari UiTM Pahang BM2 n KIST. Linda jage group ni.. :)

My friend from Kelantan. Kenal dia sebab dy dak dikir barat. Tak sangka pendebat rupenyer..Tengku.Tengku :)

My group! Tapi tak sempat take pic ngan diorang sebab aku hantar Firdaus balik bilik. Demam.
Aku kena jaga pendebat : Asyraf, Affifi, Nizam n Nina. :)

Ni budak2 Pahang yang happening giler aku tengok. Rasa dah tua pulak bila panggil ak kak Siti yerp. Hehe
Time ni ade Nina n Affifi jer. Nizam n Asyraf dah balik.

Excited lak. Ni time nak blik. Sedih.. :')

Ni lak group UMP. Dyorang naib johan. Tahniah2.. :)

Pendebat2.. :)

Haa. Ni HAfiz. Dy bukan Cina okey. Tapi Melayu + Bugis + Jawa. Dy ni hakim BI. Terbaek lah Hafiz! :)

Sebahagian urusetia yang dah bersusah payah uruskan PDSZA ni.. :)

Ni dah habis. Penat2 sumer.

 Ape2 pun. Tahniah kat UNISZA sebab Johan. Korang memang best.. Hehe

Dah habis-habs sumer, aku pun balik, online sekejap. Then. Tidooo..

Yang best nyer. Esok aku ada test! And nak settlekan saman aku!!! Waaaa..!

P/S : Apa2 pun aku memang enjoy uruskan PDSZA ni sebab aku boleh lupakan sekejap masalah dalam diri aku. KEMURUNGAN. :(

:):):)

4 comments:

OhMyLord said...

kim salam kat awek2 cun uitm dungun.hehe

Siti Suriani said...

haha..kat uitm tak de awek2 cun lah.. :)

Nisa' said...

Aww, rindu zaman universiti dahulu.

Siti Suriani said...

ahaa.. jom masuk u balik jom nak? hehe :)