Friday, May 27, 2011

Selamat Pagi !



Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua.

Woah. Dah pukul 10.31 rupernyer ye.. Pagi-pagi bangun terus buka my blog yang kucar kacir ni. Guest what. Dari malam tadi aku tak ley nak follow sesape. Sebabnya, follower dekat blog diorang tak keluar pun. Either my blog is mengong or blogger yang buat hal. Besenyer blogger lah yang buat problem kan. ^.^

Aku tak leh nak tido ngan lena pun semalam. Kul 4 lebih kot baru boleh tidur. Tergolek sana. Tergolek sini. Pusing sana. Pusing sini. Pastu baru boleh tidur. Ni lah akibatnya kalau aku tido petang. See, malam pulak susah nak tidur.. AIsh.. =.='

Bese nya kan, kalau aku tido,mesti kena ada benda2 alah ni .. :
My pink bear
My pink pillow
My Green and purple kaen pelikat

Haa.. Kalau ada 3 benda ni pun dah cukup untuk buat aku lena especially kain pelikat. Dah 5 tahun kot weh. Habit aku time tidur, letak kaen pelikat kat muka. Tak pelik pun kan.kan.kan. Tapi semalam. =.='


^^Lama giler baru aku nak tengok ^^

Eh. Malam tadi kan, aku baru tengok citer aku tak bodoh dekat Youtube. Dah lama baru nak tengok kan. Biar lah! Kelakar tu memang kelakar. Tapi yang last tu. Aisey. Quite touching la. Sampai aku pun boleh menangis kot. Sikit la. Haha

Nway.. Good morning okay.Brush your teeth. Take a bath. Don't make your body smelly. Take a breakfast. Enjoy your day today. And to man. Dont forget your semayang Jumaat okay! Haha


3 comments:

SofieyAzwa said...

Kalau xda follower box,copy laa url blog org tu. Then add kat dashboard sendiri. Boleh gak.

Cerita Aku Tak Bodoh lawak kan? Baru tengok minggu lepas. Lawak gak

Cik Asma BLuppy said...

morning!

Siti Suriani said...

sofiey : ooo... yer ker... nnti nak try wat la..:)

puteri asma : evening!