Thursday, May 26, 2011

Malam ni malam jumaat. Hee~



Assalamualaikum to readers.

Woah.I'm really tired right now..! Padahal kelas pagi je kot hari ni!
Ni pun baru balik from makan malam. Makan aku for this 2 weeks di support oleh UiTM! THANK YOU. THANK YOU..hehe

Actually aku baru balik dari pasar malam Dungun. For your information, pasar malam ni yadalah yang paling besar kat Malaysia ni. Ye lah kau. Tengok la pasar dia. Sampai boleh sesat kot! *Sesat la sangat siti!


Citer yang aku nak story mory ni sebenarnya : Aku men hujan atas motor tadi! Abis basah seluar. Yes.. Yang paling bes tu. Ada kereta langgar air kat jalan. Sekaligus.. Pufff! Waa. Habis basah kitorang. Memang kureng punyer kereta. Tau laa ada kereta. Bawak la slow2. Cian kat kitorang tau basah. Dah la hujan kan. =.='


Tapi oke lah. Dah lama tak merempit bersama my BFF.. Amilla.. haha.. Aku promote ko weyh kat sini..Haha..



P/S : Gi beli Tongkengss ayam jer pun tadi.. hehe


6 comments:

nurul said...

siti sifir...
sy pom g pasar malam gak td....:)

SofieyAzwa said...

Sofiey suka pasar malam!Kalau xde nak beli apepun.nak jalan2gak kat p.malam

Siti Suriani said...

puteri santubong maa..haha

Siti Suriani said...

sofiey dtg la dungun,, :)

Sasa Al-Sharif said...

lain kali kalo hujan berenti la dekat mana2. kesian korang

Siti Suriani said...

kan..tak pe lah. pengalaman mandi hujan ek.. hehe :p