Monday, May 16, 2011

Gitar ?

Wah .. Teringin nya kalau aku pandai main gitar kan? Herm.. Best kan. Tapi tu lah. Tangan tak lembut cam orang yang expert2 tu kan.

Alah. Kalau pandai men satu lagu pun jadi lah. Aku teringin gila nak dengar orang men gitar depan mata aku. Maksud aku, orang tu men special untuk aku sorang.Haha. Berangan jer lebih aku ni.=.='

Takpe lah. Aku nak belajar. Em..Kalo ade masa lah kan. Sikit2 lama2 pandai lah kot kan.kan.kan.kan.. :)

Shreenggg ~~

p/s : Anyone can teach me how to play guitar?

:):):)

6 comments:

Siti Safiyyah said...

ha'ah teringin gak nak main tapi tak reti. kite same. :p

MiSs Sabrinaa said...

kan.kan.kan..jom belajar men gitar jom.. ;p

farhan said...

HAHA..SAYA TAU SIKIT2 JE KOD2 GITAR..DPT MAIN 2 LAGU .HAHA..TU PUN MEMBER AJAR

Siti Suriani said...

best nyer.. boleh laa ajar kan.kan.kan.. :p

NuReLLe said...

teringin nak men drum..tapitakut kaki ngn tgn x sampai.. #syedehhhh :(

Siti Suriani said...

haah.. bes nyer men drum kan.kan..kan.. nurelle amek periuk + senduk jer..konfim kaki sampai..hehe