Sunday, May 29, 2011

Sangat relax malam ni.

Assalamualaikum..

Wah.. Relax gila aku malam ni.. Macam tak de kerja sekolah pulak nak buat ek. Takpe laa.. Hari ni rehat sikit. Semalam tidur pukul 4 kot nak study. Sebab hari ni aku ada ujian bulanan. Haha

Currently aku ada dekat Emba. Korang tau? Of coz laa tak tahu. Sebab korang bukan student sini. Tadi baru lepas meeting debat. Datang jer pun. Bukan buat pape pun. Ingat aku ketua?? Anak-anak jer boleh lah. Haha  Next week dah start Pertandingan Debat Pantai Timur. Mai pakat datang ramai2 yerr.. :):):)

Malam ni ingat nak study. Mimie dah start study. Ada bukti.. Tengok2. Serius gila muka dia study.


Ha. Yang satu tu kalkulator aku. Yang satu lagi tu mimie punya. Kononnya aku ni nak study. Last2, ngadap laptop jer ni ha. Haha.



Kucing ni comel kan. Dia ada adik beradik tau. Ade kaler kuning, oren. Dengan ada mak dia. Comel giler kucing ni. 

....Mioww....
:):):)

12 comments:

Cik Asma BLuppy said...

wes... kucing kat ane ko rembat neh?
comel siot....

Siti Suriani said...

Kan..kat emba r.. siyes comel.. ko gi r usha2.. ade yg kaler oren n kuning.. sumpah comel wa kasi lu tauu..haha

wess.. study maf tu.. haha

Nisa' said...

Comel!

iksharizan said...

relax je..

miss.Addin said...

hee seronoknya relax.

have a nice day :)

SofieyAzwa said...

Wahhh.. rajinnya study.. Kucen comel! bagi nama dia kealbu ea? Takpun John...hehehe

Siti Suriani said...

Sofiey.. nak kuceng ni amek lah. cumel tau.. ley gak pnggil name kelabu.. haha

cik aisha said...

kucing tu mcm model je posing...mana lg adk berdk dia yg lain?

Cik Asma BLuppy said...

sy tag kmu dlm GA.
hehehe

Siti Suriani said...

Aisha.. adik2 gi jalan2 gi mane ntah. hehe

Asma..puteri sntubong mane? hahaha

fyna said...

siye je muke...




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Siti Suriani said...

muka dy siyes time ni jer.. kalo tak.. memang kelako ngan lawak dy..hehe