Friday, May 20, 2011

Penat kah anda? Begitu juga saya.


Huwargh..
Ngantuk nya yang amat sangat. Tapi boleh lagi aku mengupdate blog eh? Haha 
Actually semalam aku dah berpindah from my fren's house to college. SElamat la sikit kan. Ye la. Aku sekarang ni tengah buat shortcourse kat U. So, kalau nak duduk kat rumah sewa dengan bilangan yang sikit tu, macam agak bahaya lah kan..Dengan kes-kes kecurian kat rumah. So, better aku duduk kolej. Kan.kan.kan.. :)

Disebabkan aku banyak angkat barang-barang aku yang bertimbun aku angkut tu. Dengan kelas nya lagi. So, memang penat lah kan. Dan sekarang aku memang lah tersangat ngantuk ni. Lepas siap entri ni, konfim! Aku tido.. Haha.

Esok dah kemasukan student2 baru kat UITM dan di kebanyakan Universiti. So, adik-adik ni semua nanti akan memulakan kehidupan sebagai seorang siswa dan siswi. Pandai-pandai lah ye duduk kat sini. Belajar betul-betul. Universiti dah tak sama dengan sekolah. Sekolah lain, U ni lain. Haa.. Pepandai lah nak hidup di alam U ni k.

K lah. Ngantuk tahap gaban dah ni. Kawan-kawan semua. Especially geng BCR, jangan tido lambat-lambat k. Haha. 

Everyone, gOod nyte.

Assalamualaikum..

:):):)

6 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum miss sabrinaa...
ct dapat rasa kepenatan tu.. lagi penat bila dapat tingkat atas..tingkat 5 ke..6 ke..mmg double penat..apa2 pun..rehat secukupnya ya..sbb anda perlukan tenaga utk hadiri kelas...penumpuan dlm kelas amat penting..semoga berjaya ya =)

Siti Suriani said...

haha.. thanks alot ct.. Tapi tulah.. org tgh cuti.. Kite tgh study lagi yerp.. Nway. wish me all the best.. :)

Reo Qruxade said...

same la.. penat sgt2 kbelakangan nih.. :/ reo msih form6 jer.. huhuhu

Siti Suriani said...

ok pe form6.. rrindunyer zaman sekolah dulu tau.. :)

Flow Cahaya Jannah said...

pengalaman yang dialami oleh semua budak2 kolej dan universiti...huhu :P

Siti Suriani said...

Kan,..kan..kan.. pengalaman tu lah yang kita bawak time kerja nnti.. :)