Thursday, May 26, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia


Aku nak letak blog aku ni under kategori :

Blog Personal Wanita Pilihan

Actually blog ni lebih kepada personal dan juga pendapat-pendapat tentang berita terkini.
Guest what. Sebenarnya ni blog aku ni yang KETIGA! Yang first and second tu tak ingat pasword pun. Melampau2 punyer pasword. Last2 tak hengat..hehe

Misssabrinaa Spirit ni aku buat pada 22 June 2010. Sehari selepas hari istimewa untuk diri aku..erm.. :) Kenapa nama dye MiSssabrinaa Spirit? Tak pe lah.. Biar aku jer yang tau. Lagi pun, tak suruh citer pun kan.. :p

Sape yang ajar aku buat blog? Tak de sape pun. Buat sendiri. Aku ni jenis suka tulis diary. So, mestilah suka menulis kan. That's why teringin nak ada blog sendiri. Tapi before ni, line internet susah nak cari. So, jarang update. Sekarang dah ada line internet. Sokmo2 lah update yer.. :)

Tapi yang pasti. Aku sangat puas dalam berblogging. Entah. Seronok pun ada. Ye lah. Budak baru nak belajar lah kot ni kan. Hehe.. Dekat blog ni, aku banyak belajar benda-benda baru. Dan juga tahu isu-isu sekarang. Pendapat2 kawan2. Info-info yang memang aku tak kan cari kat dalam google tu pun. Haha

Lagi satu, kat blog aku boleh suke2 ati je nak tulis ape pun. Sedih ke. Ketawa ke. Gembira ke. Marah ke. Everything lah..:)

Btw,
I really love my blog!

4 comments:

Chempaka Sari said...

wah..saya pasti tak layak... wuwuwuw...sape nak undi saya kan?


”XOXO, Chempaka Sari.”

SofieyAzwa said...

I love my blog too.. hehhehe

Siti Suriani said...

Tak pe la.. kite try jer. Mane tau ade rezeki kan.. :)

I love it too.. xoxo

osHin said...

dari blog BPM :)