Monday, July 18, 2011

Seminggu~

Assalamualaikum semua. Dah tido lom semua2 ni? Bangun2 semua. Haha




Hurm. Esok dah 18 hb. Eh. Esok ke? Hari ni lah kan 18 hb? Lepas tu 19 hb pulak kan. Sekejap je kan dah 19 hb. Mungkin dalam masa seminggu ni aku berehat dari blogging ni kot. Kot laa kan. Ini semua mungkin ok.



Alkisahnya, kawan aku ada ajak aku jadi budak baik. Jadi sukarelawan. Baik la kan? haha Aku sebenarnya tak tahu pun apa aku kena buat. Kena jadi apa. Tak tau apa-apa pun. Yang aku tau, just bawak baju aku, daftar dekat UiTM Shah Alam. Tidur sana untuk seminggu and jadi la apa yang aku patut jadi nanti. Haha



Kawan ni just bagitau jadi sukarelawan  untuk jaga budak sukan ke apa entah. Honestly, memang aku tak tau apa aku kena buat. Haha. Tapi okay la. Ada jugak aktiviti sikit kan. Makan bagi. Tempat tidur bagi. Elaun pun bagi! Lagi satu. Bertambah sikit kawan-kawan aku. Kan.Kan.Kan. =p 



So, aku harap semua berjalan dengan lancar. Dan yang penting. BERGUMBIRA okeyhsss.. ! 



Okay lah. Goodnite yerp semua. Jumpa lagi. 



P/S : Actually aku mengharapkan sesuatu tau. Tapi aku tahu ianya tak mungkin berlaku. Err. Masa makin berjalan. 24 jam dari sekarang..! Semoga mimpi ini menjadi kenyataan! 


:):):)
Nak ajak someone. Tapi. Biar lah. Huhu

9 comments:

saiazuan said...

hehe enjoy it.. :D

CintaZulaikha said...

sukarelawan yg cun disukai ramai...caiyok2

Siti Suriani said...

zuan ~ hehe. yeah. thanks.. ;)

Siti Suriani said...

zulaikha ~ haha. ade pulak camtu yerp. hehe

SHaRKFiQ SSM said...

best r, bleh dpt elaun..
jd sukarelawan utk apa??


btw, sori br follow balik..
thanks follow shark~ ^^

hamzah ian said...

cool

Siti Suriani said...

yeah,, :)

Pure Mahabbah Fillah said...

huhuhu....xcited....

adib syazwan said...

kire jadi budak milo la ni eyh?harharharhar!