Thursday, July 14, 2011

#1 Spontaneous Thursday : Handphone

Assalamualaikum.




Siapa yang tiada handphone? Tak akan ada yang tiada. Kerana semua nya ada. Ianya bukan lagi menunjukkan kemewahan. Ia hanya lah satu keperluan. Keperluan yang penting untuk berhubung. Sekian.



Dah beberapa hari, baru hari ni baru aku cas phone. Betapa 'penting' nyer phone bagi aku sekarang. Sampai kesian phone tu pun duduk sorang2 dalam bilik. Hahahaha.



Nak buat camne. Aku bukan artis. Aku bukan model. Aku bukan pelakon. Aku bukan pengarah filem. Aku juga bukan big bos yang orang nak cari-cari. Aku hanya insan biasa. Gadis yang low profile. Chewahh..



Nah. nak spontan sangat yerp. At least aku dah cuba try test eh.. hehe

:):):)

9 comments:

saiazuan said...

zmn skrng, xde phone, susah wo~

Cha sahaja said...

haha..gne 3310 pown ok an..bleh wt bling anjun skali..kehg keh..

Siti Suriani said...

haha. 3310 kene nekkan harga jadi beribu-ribu patutnyer.. hehe

muhamadsufian89 said...

tinggal phone dalam bilik sbb takde yg mesej ek?? hehe

Cik Mimie said...

huhuhu...handphone? xboleh tggl..penting2..hahaha

Siti Suriani said...

pian : ade. celcom antar.haha

Siti Suriani said...

mimie ~ yeah! :)

Addin said...

haha kadang kadang phone addin pun lupa letak kat man ;p

selalu juga la kena marah lepas tu . HAHAH

Siti Suriani said...

hahaha. kena marah ngan ayh sebab xangkat phone. hak3