Thursday, July 14, 2011

Aku sangat kuat.

Assalamualaikum dan selamat pagi yer.. :)



Aku sangat kuat? Cess. Kuat laa sangat. Sampai sakit-sakit belakang aku ni ha. Hoho. Malam tadi aku kemas bilik tidur. Err. Kasi ubah posisi pulak. Ni konon nak tunjuk rajin lah erk ? Haha Sakit belakang sebab alih katil lah kot. Erk. =.='



Okay laa. Ni aku nak kasi tunjuk. Ni sumer keje time aku tengah bosan yer malam tadi.. haha


Sebelum


Yang hijau tu meja solek.
Yang oren tu meja study.
Yang purple tu almari.
Yang biru tu pintu. 
Yang merah and panjang tu tempat sangkut telekung or apa2 lah.hoho



 Selepas

Aku dah alihkan almari dan jugak katil. Pergh. Caya lah aku boleh buat sorang2! 
*Tipu jer. Aku mintak tolong mak jugak..hehe*



Meja ni kasi bawak keluar. Memenuhkan bilik aku jerr.. 



So, dah siap! Penat tau!
:):):)

16 comments:

rara pinkmafia said...

besh nya kemas bilik.rara dulu sebulan skali mst tukar bilik.

Siti Suriani said...

haha, penat woo..

Syafiq Rosli said...

mudah je..just guna ayat

Siti Suriani said...

ooo.. nnti la nak try.. heh3.

mr.syazwan said...

lupa ltk ayat

SUPRISEE!!!

hahaha

Siti Suriani said...

hahaha. haah kan.. nmpk cam gempak sikit kan ? nk tukar larh! hehe :p

eliyaezlinalias said...

gigih eh???!
cer tunjuk gambo kejadian sebenar~hihihi

Siti Suriani said...

hahaha. nnti kalo rajen, siti amek laa gambo. kalo rajen larh.. :p

ceritasekupang said...

nampak luas lepas keluarkan meja...hihi...

Siti Suriani said...

tau xpe. meja tu serabut. haha

kyo_9 said...

kire lepas nih dah x nak study ke camne?

Siti Suriani said...

haha.study kat u. mane ade study kat umah.. :)

Siti Safiyyah said...

kesian meja study dipinggirkan.. hoho

Siti Suriani said...

oloo..xgune pun lorh.. hi3

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha rajinnye la kemas bilik mlm2..ekceli sy pon study kt uitm dungun gk but now tgh praktikal so kt umah je ni

Siti Suriani said...

owh. ye ke. nnti ley r jpe kat dungun yerp..hehe