Friday, July 15, 2011

Kena jawab soalan

Assalamualaikum semua yer. Harap korang sihat-sihat belaka lah yerp.. :)

Miss Iezza dah tag aku suruh jawab soalan-soalan dy. Haha. So, tengok lah jawapan aku. :p


Tag By :: Miss Iezza Comel

Soalan 1 :: Nama Betul
Siti Suriani


Soalan 2: Nama Palsu
.mS.


Soalan 3 :: Hobi
mengorat rabbits kat rumah.


Soalan 4 :: Cita-cita
nak jadi big bOss.
Soalan 5 :: Suka makan
apa-apa yang boleh dimakan. kecuali petai!


Soalan 6 :: Suka minum
air laici and soya. nyum2


Soalan 7 :: Single or double
triple triple triple


Soalan 8 :: Berat
penimbang kat kedai TF 49 kg.
penimbang kene bayar 20sen kat kedai TS 51 kg.
kat klinik pun 49 kg.
tak tau yang mana betul.haha


Soalan 9 :: Lelaki / perempuan disukai
ayah ngan mak.hehe


Soalan 10 :: Perkataan disukai
sekeh nak ? ke nak kene cubit ?haha

Soalan 11 :: Binatang kesayangan
suke kucing yang comell..
tapi kat rumah ada rabbits yang comel jugak..


Soalan 12 :: Adakah anda sedang sukakan seseorang ?
spe??
Suke Asyraf Muslim ngan Shaheizy Sam ngan Aaron Aziz


Soalan 13 :: Suka duduk kat kampung ke bandar ?
kampung yang aman dan damai. hehe


Soalan 14 :: Nak kawen umur brape ?
24. kalo ade orang nak lah. hahaha


Soalan 15 :: Nak letak nama anak ape ?
macam nama blog ni. hak3


Soalan 16 :: Kalau suka cakap suka
suka. suka tengok bunga api . boomm..haha


Soalan 17 :: Anda stalker 
dulu la. sekarang dah pencen.


Soalan 18 :: Kata-kata semangat diri
bawak besaborr siti..


Soalan 19 :: Tempat paling diminati 
rumah ku. syurgaku. hak3


Soalan 20 :: Suka lagu dan sebab
lagu-lagu jiwang. sebab sedap.haha


Soalan 21 :: Tak tau
tak tau apa akan jadik esok. heh2.


Soalan 22 :: tak suka pergi
kelas akaun


Soalan 23 :: Sangat suka makan
masakan yang mak aku masak laa.


Soalan 24 :: Suka baby ?
mestilaa suka. kalo ade baby sendiri lagi suka. hihihi 


Soalan 25 :: Anak manja ?
manja la sikit-sikit dengan mak. hik3




Dah. Ni just suka-suka jer tau. 
:):):)

18 comments:

shida said...

hehe...samalah kita wat kos acc..:)
balas kunjungan n follow..:)
trimas..salam perkenalan

mOoN IzzaN said...

akhirnya FS ditag... :hihi

Fariq said...

soalan atas tu tak sebut pon nama fs :majuk

Siti Suriani said...

shida. ~ acc xbes ar.. hehe

Siti Suriani said...

mOon.. ~ akhirnye kan.. hehe

Siti Suriani said...

Fariq ~ tipu . ade name kat situ tu. yg kene tag.. :angguk

miss ct said...

Assalamualaikum..
tahniah berjaya jwb soalan smpi habis.. =)

Siti Suriani said...

hahaha. berbekal kan ilmu di dada.. :p

Bro ahmad said...

terima kasih tag..hahaha zalimnya soalan???? banyak gila..dah masuk list blog blogwalking Bro hehehe

Siti Suriani said...

soklan tu x zalim. org yg jawab tu rase cam dizalimi. haha


nway, thanks.. :)

Mss Ieza said...

:erk kot ye pon copy xkn 'tag by :: cs' pon xtuko :fuh

Addin said...

wahhh dah tau semua dah ni ;)

haha nice to meet you ;)

Addin said...

wahhh dah tau semua dah ni ;)

haha nice to meet you ;)

Siti Suriani said...

haah larh iezaa. luper. :erk.

Siti Suriani said...

addin : gOod2..hehe

axuerha said...

tq 4 da tag..
da jawab tauuu..huhu..

saiazuan said...

hahahaah niceeeeeee :D

dinsuria said...

axuerha ~ xie xie ;)