Sunday, August 14, 2011

Tak kisah tajuk apa-apa pun.

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. :)


Tak kisah tajuk apa-apa pun ? Apa punya tajuk laa kan.. haha Actually entry ni just nak promote blogger lain jer.


Okay. Oleh kerana aku dah tiba-tiba 'ter'rajin join segmen hencik Kotak Bulat. So, sekarang kena la buat apa yang dia suruh buat kan ? So, aku dah survey beberapa blog. Nak tau ? Tengok bawah. :)



Ni blog Bro Ahmad. Aku dah kenal lama dah dengan Bro. Dia selalu jugak laa lawat2 blog aku. And aku pun selalu gak tengok blog dia.
Kalau korang komen entry dia kan, sure beliau akan komen balik kat entry korang. 
Bagus laa kan macam tu. Kire macam still keep in touch laa. Heh~
:):):)




Yang kedua ni pulak nama nya Ali. Aku rasa umur dia sama laa ngan aku sebab dia lahir tahun 1989 jugak. Kuang2.. And orang Johor. In relationship. So, kepada girls sana, jangan ngorat si Ali ni pulak. Dia dah ada gf okay.. haha Jangan marah yerp en Ali. Hua2.. 
Based on apa yang aku tengok,lihat dan baca, kata-kata dalam blog dia kan, agak puitis ala-ala sasterawan negara tau. Jom tengok sama-sama jom! Thinker <---
:):):)




Anak dara tercekik halkum. Assalamualaikum.
Wah. Sampai tercekik2. Haha. Blog dia sangat-sangat-sangat-sangat unik. Aku pun tak tau cane dia buat kan. Blog dia boleh dikatakan kreatif la. Macamane nak terang eh? Susah nak terang la. Apa kata korang bukak terus blog dia yang comel ni ?
:):):)




Kalau based on dia punya header kan. Mungkin 3 orang ni anak-anak dia kot. Atau anak sedara? Or adik2 comel? Hehe Kalau aku baca blog dia ni kan. Aku rasa beliau adalah seorang guru sebab salah satu entry dia, dia ada cakap pasal seorang murid bukan islam tegur murid islam sebab bising masa azan. Haa. Kalau nak tau lebih lanjut, awak awak awak semua boleh bukak blog Syareena ni yerp.
:):):)




Haa.. Aku jadi follower yang ke 888.. Comel tak? haha Blog ni comel sebab berbintang-bintang. Tak payah tunggu malam. Sekarang pun dah boleh tengok bintang. Tapi kena pergi kat blog bui laa.. Baru laa boleh tengok bintang. hehe
:):):)






Nama pengurus blog ni, nama dia Ainon Fathihah . Lahir tahun 1992. Muda lagi Ainon yerp. hehe 
Dia tak suka kan konsep I follow you, you follow me. Mesti dia tak suka bedak follow me tu kan? haha *kidding. :p
Anyway, blog dia kemas. Tak serabut. And dia nak kan ramai readers berbanding ramai followers tapi tak suka datang blog dia. Haa. Sebab? Tu kena tanya cik Ainon.
:):):)






Wah. Sekali buka, macam blog yang suka cerita pasal hantu lak. Ecece.. Mentang-mentang entry last dia pasal hantu kan? hehe
Tuan punya blog ni, seorang yang sangat periang and seorang pemarah jugak. Macamana tu ? Kalau nak tau lagi lanjut , gi la terjah kat blog si adik manis ni.
:):):)






Tengok header dia. Comel kan? Kaler pink lak tu. I like it ! :D 
Tak banyak info mengenai Cik Yumida ni. Tapi mungkin dia sangat sangat sangat sukakan pink sebab semuanya pink.
Tak pecaya ? Baik tengok sendiri di blog Yumida. 
:):):)





Aku adalah pengunjung yang ke 416493. Wow. Ramai giler pengunjung Cik Fira. hehe. 
Latar belakang blog dia kaler coklat. Yummy. Macam kek pulak kan. Jom singgah ke blog Dak Fira !
:):):)






 You can judge me by the person i used to be or like me for the person i have become. Mendalam kata-kata tu yerp cik nana. hehe Nama sebenar dia Alyana Shafinas. Nak panggil ALya boleh ? Orait. Umur dia 20 tahun. Muda 2 tahun dari aku. Dia kata single is cool. So, boys kat sana. Tak de can laa nak ngorat Cik Alya ni yerp. Hehe. Gurau je. :p Nway. Sape mau tengok blog comel beliau, ni blog dia yer. --> Blog Nanaker.
:):):)





Orait. Settle. Nice to meet you all my new friends.
:):):)


17 comments:

Saiazuan said...

waaa ramai dia promote.. msti naik trafik :D

bunbun said...

takde blog bunbun pon KAHKAHKAHHH


anyway, slm perkenalan. hehe :D

Siti Suriani said...

nek laa sikit2 kot zuan kan. :)

Siti Suriani said...

bunbun kena masuk segmen kotak bulat dulu laa.. :p

alyana shafinas said...

bley2...alya ke, nana ke, yana ke...apa2 pn bley..hihi
thanx sudi promote blog sy.. =)

Siti Suriani said...

sokey.. :)

Bro ahmad said...

thank promote blog bro ahmad..selamat berbuka puasa yea...

Mr.Thinker@Ali said...

terima kasih promote. kekeke. :p

mana ada sasterawan. biasa2 jaa. salam kenal. happy blogging. :)

Bui Junaidi said...

tengkiuu promote blog bintang2..eh,blog bui..hehe

bui suka tengok bintang waktu malam tu pasal blog ader byk bintang..kekeke

Siti Suriani said...

bro ~ u r welcome..

Siti Suriani said...

ali ~ hepi blogging gk yerp.. :)

Siti Suriani said...

bui ~ bintang2.. hihi

Zul Fattah said...

dah terjah semua ni..haha

Siti Suriani said...

hehe. well done zul fattah ! :D

asamasin said...

promote jgn xpromote.. :D

alif haris said...

sy pn nk ikut terjah skali boleh an hehe ^^

Siti Suriani said...

asamasin ~ dah2. hehe


alif ~ of coz laa boley .. :)