Saturday, August 13, 2011

Segmen Promote Blog [kotak bulat]

Assalamualaikum. Kantoi tak pergi taraweh.. :p


Dah lama aku tak join segmen or contest or apa-apa la seangkatan dengan nya. hehe So, tiba-tiba nampak segmen ni, rasa macam ada mood lak nak menjoin. So, sapa-sapa mau join, sila click kat gmbar dekat bawah ni okay ? :)





Syarat nombor 3 dia suruh membebel dekat sini. Tapi tak tau nak bebel apa. hehe. Lepas dia suruh follow blog dia. Aku dah follow dah dari zaman dulu kala lagi. :D


Okay laa. Tu je kot nak cakap. Oh yer. Rabbit aku beranak semalam. Lepas sahur. 3 ekor. Yang len mati. Hak3..


:):):)

30 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

bestnya dapat anak baru....

Siti Suriani said...

haha. baru lahir ni cam anak tikus. hehe

Wuming said...

Simple laaa entri ni..

Siti Suriani said...

yezzaa~

syrupmasin said...

bagus2 rajin :)

♥Lady Ainaa♥ said...

hehehe..jgn lupew follow ma tweet yew ^.^...

Siti Suriani said...

syrup pun rajin2 kan laa diri anda. haha

Siti Suriani said...

follow me too k lady? :p

Bui Junaidi said...

thanks sbb follow kak bui
(no bertuah tu 888..)
kak bui mmg dh lama follow siti..hehe
nnt pukul 9 g blog
kak bui ada buat segmen promote blog kb tu

Siti Suriani said...

okaysss! :)

iMBobo said...

nak sekor boleh?hehe

Mr.Thinker@Ali said...

saya dah buat kesinambungan mengenai entri ini.

Sila lihat di sini untuk ketahui lebih lanjut. :)

Syahirah Suhaili said...

wiiee..bez nye dapat baby rabbit baru..mesti comel :D

Bro ahmad said...

salam ramadan,
promote blog awak

http://www.trioseposen.com/2011/08/blog-yang-sedang-di-promote-korang.html

ainondreamergirl♥ said...

hye. salam perkenalan. dah seap promote dah. jangan lupa terjah ye.

”wajin tengok, wajib terjah.”

El Yana said...

yana follow

NasZ said...

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Siti Suriani said...

im bobo ~ boley. amai amek kat umah. hehe

Siti Suriani said...

mr thinker ~ dah review dah. :)

Siti Suriani said...

syahirah ~ mmg comel .. cam ank tikus! haha

Siti Suriani said...

bro ~ dah promote bro gak. hehe

Siti Suriani said...

ainon ~ sudah ku terjah blog kamo sih ! :p

Siti Suriani said...

el yana ~ thanks ya ! :D



nas ~ hehe. siti kump 7 lorh.. :)

Zul Fattah said...

Salam...
dari kumpulan 8...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

alif haris said...

salam kenal ..alif datag dari blog kak bui :)

Siti Suriani said...

fatah ~ thanks ya~ :)

alif ~ salam kenal juge.. :)

c genk bah ne said...

Singgah sini..
Follow awak juga..
Genk dari kumpulan 2..
Jemput ke blog genk ya..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html

Saiazuan said...

huhu sama la.. lama x join segment2..

Siti Suriani said...

genk ~ thanks. :)


saia ~ sesekali join pe slah nyer kan.. hehe

CS @ Mama AA's said...

x smpat promot, pepun folo cni