Tuesday, August 2, 2011

I Stalk Your Profile





I stalk your profile – Jazz Hayat

Ooh... Ini kisah sedih ku
Aku mengharap kan
Sesuatu yang tak pasti

Disaat kau disisiku
Hidupku terasa indah
Hidupku penuh
Warna warni
Seperti pelangi

Ku akui ku rindukanmu
Saat kau tiada di sisi
Hancur hatiku
Bila kau Sudah berpunya...

(chorus)

I stalk your profile when I miss you
Tengok semua gambar you tanpa jemu
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkan ku

Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionnya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau Jua..

(Repeat chorus)

Bridge:
Kau seolah memberiku harapan
Disaat sunyi rasa kesepian
Kau seolah memainkan perasaan
Ingin ku membenci mu tapi aku yang
Tak tahaan

(Chorus)

Composed & lyrics by Jazz Hayat



Wah. Sedap kan lagu ni? Hehe. First time dengar dulu time Dinner UiSF hari tu. Orang Brunei yang nyanyi. Okay. Masa aku dengar lagu ni kan. Aku tengah makan tau dengan team aku tau. Lepas tu, sambil aku tengah makan tu, memang aku asyik tersenyum je dengar lagu ni. Padahal lagu ni dikira lagu sedih lah jugak an ? Sebab apa aku senyum? Sebab dulu aku stalker. Macam dalam lagu ni la.  Kena sebijik kat muka aku kot. Eh. Tak sebijik. 80% tu kira macam betul lah. Oh. kisah kita ni sama laa wahai Jazz Hayat. Haha Tapi tu dulu la. DULU tauu.. Sebab tu aku tersenyum bila teringat balik kan. Weeee~  :):):)



P/S : Lepas lagu ni, ada lagu I Blocked your Profile dengan Dont Stalk my Profile tak silap aku. Cari lah. Tapi aku lagi suka lagu ni. Haha. 

 

2 comments:

[loveyourlife] said...

haha, aku letak jugak kat blog. tapi kau lagi advance, ade lirik siap. hehe :D

Siti Suriani said...

haha.. well. ak kan. advance sikit2 jerpp.. :p