Thursday, June 28, 2012

F.R.I.E.N.D.S

As'Salam semua.. :)

So. Harini dah 28hb June 2012. Kawan-kawan praktikal aku sepanjang kitorang kat Pharmaniaga ni dah habis dah belajar kat sini kelmarin. Diorang kene habis awal sebab course kitorang lain-lain. Ada yang finance, akaun, operation management, logistic, and macam-macam la. Campur-campur. 

Hurm. kitorang selalu makan sama-sama. Tempat yang selalu kitorang pergi tak laen tak bukan kat Kelantan Piow, belakang Kelantan Piow tu, Barra, Ridance, Medan Seksyen 7, Hakim [ Eh, macam jarang jer ] , seksyen 13, Padang Jawa, Wang Solo, and tempat laen tu jarang laa. Haha. [AKU PUN TAK FAHAM KENAPE PERLU AKU TULIS SEMUA NAMA-NAMA KEDAI NI. HAHAHAHA]. 

Mula-mula dulu memang selalu laa keluar sama tengahari. Cuma lately, not lately jugak la, dalam sebulan ni, jarang dah makan sama ngan diorang. Tersedih pulak. hehe

Kalau dulu, ada si Laila Syamimi. Tapi beliau keluar pindah kat tempat laen. [Mimi, aku masukkan nama kau kat sini sekejap]. Motiff sangat kannn.. hak hak hak.



Dari si adik maniss baju putih ni nama dia Nani, Fatimah, Dayang, Izzatul, Ily Nadrah dan Siti Suriani yang dah makin gemuks ni! [ Terobses dengan kegemukan sebab sangat terkejut dengan perubahan diri yang makin ketara! Opss! Terlebey sudaaa.. hik hik hik ]


Jap, satu, dua, tiga, empat, lima, enam. Laa.. Tertinggal sorang lagi. Arip! Haha. Dia pun salah sorang dari 'geng budak praktikal' yang rapat ngan kitorang. Tapi time ni dia duk kat bawah. Dekat tingkat 1. So, tak dapat jumpa. Tak pe laa.. Ada jugak ko kat kad yang Zatul tolong buatkan. Special untuk diorang. Hehe. Comel kan.kan.kan... Tengok la sape yang wat. Kan Zatul kan. Hahaha


So, apa pun, good luck untuk korang. Best dapat jumpa kawan macam korang. Good luck okay atas apa pun korang lakukan.

Nani, Dayang, Illy and [Zatul, Arip and Fat in advance..hehe] :  Gonna miss u all friends! Muaxxxx! Chiowww..! :D

P/S : Nani, special aku wat entry ni untuk korang tau. haha.

4 comments:

haz said...

sy pn slalu gakla makan kat kelate piao tu. heheh

amnanif said...

sitiiiiiiiiiii mekasih tawwww! terharu sgt2. hee i love u lah! <3
nnt kite jumpe lagi yeee :)

Siti Suriani said...

hehehe.. itu mesti! nanti korang kene bukak pose same2 dengan aku ! sebab aku pun dah nak last time tu.. haha

man said...

kekalkan persahabatan..