Wednesday, June 20, 2012

Bersih!

As'Salam,


Betapa penuh nya desktop aku dengan icon-icon yang agak tak berguna..Haaa.. semak tau tak semak? Haha



Haa.. ni dalam proses nak clean up desktop aku yang cantik sangat ni..


Tadaa..!!! Bersih kot! Sayang betul.. Tak boleh nak tukar gambar.. kalau tak aku dah buat kosong jer dah.. hehe..



P/S : tak sabar nak join treasure hunt dekat Putrajaya Sabtu ni.. Tema Euro 2012 kot! hehe

4 comments:

pena rozie said...

ari ni pun buat operase bersih kat blog...

Siti Suriani said...

hehe.. kan3.. serabut jer kalo penuh2 ni.. :)

Siti Safiyyah said...

teringat kawan ss. dia selalu suruh ss tolong bersihkan desktop dia. ish2. hehe

Siti Suriani said...

haha.. bagus giler! :)