Monday, June 4, 2012

Oh hari Ahad ku. ^_^

As'salam,

Okay. Ni cerita bersambung dari hari Sabtu tadi. Disebabkan aku bukan orang Shah Alam [ Saya bangga jadi orang Bentong aka belajar di Terengganu ] , so saja nak bagitau yang lastly aku berjaya jugak pergi kat Pasar Karat kat Stadium Shah Alam sana. Ahaa. Ingat senang nak gi situ? Kena bangun pagi-pagi tuu. Kalau orang yang malas nak bangun pagi, memang tak yah laa pergi sana. Haha


Tempat dia lebih kurang macam kat Uptown jer. Cuma dia pagi and hari Ahad jer. Barang murah-murah plak tu.


Ahaa.. Lastly. Tak faham aku asal aku excited nak bagitau yang aku pergi tempat ni. Haha


Then, aku and adik aku pergi kat Library Tun Uda kot kalau tak silap nama dia. Besar giler kot. Selesa plak tu. Kalau laa aku belajar kat Shah Alam, sure aku study kat sini. [ Ye ke? ] :p

Gambar kat atas ni, aku siap boleh tido lagi. Pastu online youtube. Haha



Petang tu kitorang balik rumah siap-siap sume sebab pagi time kitorang gi tu, kitorang tak mandi pun lagi.Teruk betul laa anak dara macam ni. Wakakaka..


Petang tu pi pusing makan angin jap kat Tasik Shah Alam seksyen 2 tu. Mengurangkan 110 kalori. Haha Pastu, malam tu nak pergi Sunway sebab ana nak cari barang apa entah. So, sampai jer Sunway, terus pekena Ayam Penyet kat situ. Sambal dia sedap! Sampai tak terkata pedas dia. Member kitorang suggest tempat ni. Nyummmm.. :p


Pilih-pilih laa combo mana korang nak..


Sebelum dannn..


Selepas.. Habis licin. Haha


Ni dia adik aku..! Haha


And ni member kitorang yang suggest kan! malu-malu plak nak amek gambar. bwerk. hahaha


Gambar ni tak de motif pun. Ni laa tempat yang Ana nak pergi tu.. Weeee~


P/S : Okay! Penat berjalan. Kitorang pun balik. TIDO! :D

5 comments:

eintan nurfuzie said...

huhuu.. sedap tengok nasik tu...

Izara4eva™ said...

mmg nmpk mcm best.. hehe

amii afandi said...

hahah walaupun saya dok puchong je, pasar ahad shah alam tu tak pernah jejak. ==''

Liza Razak said...

saya pon x penah pegi pasar karat kat shah alam tu

Siti Suriani said...

hehe,,. xde ape sgt pun kat situ.. cume banyak barang murah jer laa.. :)