Monday, June 4, 2012

Hari minggu hari menghabiskan duit!

As'Salam,

Hari ni hari bekerja. Cepat giler masa berlalu. Cepat jer dah bulan 6.. :')

Ahaa.. Hari minggu kali ni memang hari menghabiskan duit. Cepat giler. Padahal baru awal bulan! Haha

Ni nama jer pegi kedai makan. Tapi tak pi makan pun. Kenyang weh.. Makan kat kenduri kawen, ada pulak laa lauk super faveret aku. Acar asam manis. nyumm..

Order pehelizzz.. :D

Teman adik aku jer makan. Pekene roti canai jer boss..

Sampai 3 keping adik aku bantai. Ish3..


Then, malam tu pergi Uptown. Plan nak window shopping jer.. Kui3. Nama jer plan. Tak ley cayee langsung.


Jangan tertipu. Tak ori punyer. Tapi disebabkan aku semangat nak joging. Then ada netball hujung minggu ni, terpaksa laa beli sepasang. Peace.. v(^-^)v



Ni lagi 2 pashmina aku beli. Konon nak beli satu jer. Tapi disebabkan orang tu bagi murah, aku pun terpedaya sehingga terpaksa beli 2 helai. Sobbss.. :')


Ni terpaksa beli jugak keronsang kecil ni sebab memang adat laa, beli sepuluh keronsang, sepuluh2 tu hilang. Haha


P/S : Fiuhh. Memang tersangat penat!

4 comments:

eintan nurfuzie said...

SHOPING SAKAN LA TU :)

Siti Suriani said...

SANGAT2! Hehehe

Anisa Hang Tuah said...

menghabiskan duit adalah perkara terindah di dalam hidup

Siti Suriani said...

tau tak pe!! :)