Tuesday, June 26, 2012

Tresure Hunt

As'Salam,

Tweet-tweet. Eh. Bertwitting pulak.. Haha Ahaa.. Sabtu hari tu aku ada join program yang company tempat aku praktikal buat. TREASURE HUNT! Kitorang just main dekat Putrajaya. And gambar yang 4 orang ni adalah group aku! :) [terserlah kegemukan dah aku weeehhhh.haha]



Banyak sangat pengalaman and pengajaran yang aku dapat dalam game ni. Yang penting kerjasama. Nak main benda ni bukan nak cepat sangat sebenarnya. Tapi jawapan yang betul-betul tepat. Kan dia ada bagi masa yang secukupnya nak cari jawapan kan? Cume kitorang banyak careless. Jawapan dah jumpa tapi tak jawab dengan lengkap. So?

Apa yang penting lagi? Enjoy that game. Whatever game yang korang men, fikir it's just untuk fun jer.. Tak yah nak stress sangat.

Lagi satu, jangan terlalu ego. Haa. Kenapa aku cakap macam ni? Tak pe lahh. Biar aku jer yang tahu. heh3

So, tak kisah laa aku tak menang pun, janji aku dah dapat banyak pengalaman dari game ni. SERONOK jugak pe.. Habis hitam muka aku. hehe



P/S : Nak upload gambar banyak2. Tapi ini jer yang boleh diupload. Yang lain jadi corrupt. Sebab apa pun tak tahu..

4 comments:

Cik Asma BLuppy said...

ctsususu....
rindu nk tgk muka hang!

Siti Suriani said...

hahahha. aku dah gemuk dowh.. syes ni!

Kancil 8349 said...

memang seronk game nie...Kancil pun suka...mencabar sebenarnya

Siti Suriani said...

kan3.. :)