Saturday, June 2, 2012

Kak Nurul dan Abg Jako !

As'Salam,

Fiuhhh.. Penat giler! hehe Aku baru je lepas pergi ke kenduri kahwen Kak Nurul dan Abg Jako. Waa.. Tahniah.. tahniah..


Seronok jer bile tengok dia kawen. Oh yer. Lupa. Kak Nurul tu bos aku dekat Bigtaste. Ahaa.. Muda-muda dah jadi tokey kedai western food kan.. :p


Okay2. Tadi ada juga laa snap2 gambar. Tapi nya belum di upload lagi dari kamera. Tapi bukan kamera aku laa.. Kamera kawan aku. Nak ambik gune kamera sendiri, tapi bateri habis.. Nak ambik gune phone, tapi memory card pulak tibe-tibe wat hal.. Wakakaka..


Penat dah. Nak berehat bersama kitkat! Eceee.. Chowww!


P/S : Yey. dapat coklat free lagi. Memang makin-makin tembam dah aku ni.. Hehe
P/S : Nak kawen jugakk macam bos saya! ;p

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nak cokelat jugak!

Cik Aini Lavender's said...

ececece...best kn bl tgk org kawin..trs rs nk kawin gak..jom kita kawin sama2 nak =p

♥ sitifarhana ♥ said...

slmt pngtin bru utk kak nuruk dan abg jako awak tu jugak :)

izzad bahruddin said...

hohoho.musim orng kahwin..

Cik Yatt said...

dah lama tak mknnsi minyk

dear yayah said...

skrg mmg musim kenduri-kendara.. best nye dpt mkn nasi minyak :)

Siti Suriani said...

haha.. kan3.. kalo hari2 makan free.. ley gemuk camni.. :p