Monday, July 16, 2012

KLCC


As'Salam,

Okay. Tadi aku explore balik memory dalam phone aku. Berserabut dengan gambar-gambar. Tibe-tibe suka pulak tengok pics masa aku dan kawan-kawan pergi carrier fair dekat KLCC. Time tu aku jumpa kawan sebilik aku yang sangat gilerr macam aku jugak. Hehe..


Malas nak cerita panjang-panjang sebab aku pergi pun dah lama dah hari tu.. Jom layan jer apa yang ada okayss... ^_^


Time ni ada minah dari Indonesia ambilkan. Dia dari Bandung kot. Cantik seyh. Datang melancong kat sini. hehe

Actually tempat ni tak boley ambil gambar. Tapi atas kedegilan kitorang, hentam je laa..haha


Aku rasa macam gambar ni menarik! Hak3

My friends. New + old friends.

Oh. Lupe nak perkenalkan. Wani, Ana, Atie, Aku, Atika and Khairi.
^_^

P/S : Sayang pulak nak tinggalkan Shah Alam. Sebab nanti dah nak kena belajar balik. Kena bukak buku balik. Oh my goshhh... malas dossss.. haha



3 comments:

Cik Asma BLuppy said...

lainnya wani berambut pnjang... suma cantik!
rindunya....

Siti Suriani said...

hehe.. kann.. xpe.. nanti next sem kite jupe k.. :)

nadzirah sofia said...

wewit...best la dpt jalan2 klcc!