Thursday, May 31, 2012

Papa Johns Plaza Masalam

As'Salam,


Ahaa.. korang-korang sihat? Aku agak kekenyangan tengahari ni sebab banyak sangat makan kerepek bawang yang ada kat atas meja opis aku. hehe


Malam semalam aku gi hangout ngan Ana and kawan opis aku. Kitorang makan kat Papa John kat Seksyen 8 or 9 aku tak sure laa. Sebab bukan aku yang bawak kereta. Hehe.


Disebabkan ada kupon ni, kitorang dapat makan 2 keping pizza sebab beli 1 dapat 1 kan. So, kenyang laa jugak sebab makan 4 orang kan.


Sape nak guna kupon ni baik cepat-cepat sebab hari ni last. Wakaka


Ni mintak tolong si amin yang gila-gila amekkan.. Waiter kat situ kelakar weh! :D


Ni dah habis makan dah. Licin belaka sume..


Tadaa.. Resit dah keluar dahh.. Jeng-jeng-jeng..


Ni berposing sekejap sampai laa ade pak gad tiup wisel kat kitorang. Hahaha


Jumpa besaq sikit punyer cermin..


Haa.. yang ni aku punya sebab tapau pizza tu. Pakat nak diet belaka jer sume. hehe

Okay.. Makan dah banyak. Minum dah banyak. Diet jer tinggal. Tunggu laaa.. Aku joging hari-hari sebulan ni.. Lokasi yang akan dituju : Tasik Shah Alam tu je laa. Sebab nampak macam semangat sikit. Haha

P/S : Gemuk sudaa. haha

7 comments:

the tempo of life said...

bestnya makan pizza

Siti Suriani said...

hehe.. :)

Anonymous said...

This post is priceless. How can I find out more?
Visit my web page : Trick Photography and Special Effects

Anonymous said...

It's an amazing piece of writing for all the internet visitors; they will get advantage from it I am sure.
Have a look at my page ; click through the up coming web site

Anonymous said...

I do accept as true with all the ideas you've presented for your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for newbies. Could you please lengthen them a little from subsequent time? Thank you for the post.
Here is my web page ikea furniture assembly service

Anonymous said...

I'm excited to find this page. I wanted to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every bit of it and i also have you saved to fav to check out new information in your site.

Feel free to surf to my weblog; Amateur Webcam Stripdance

Anonymous said...

Yes! Finally something about high quality porn clip.


my weblog - find new asian pussy video