Wednesday, May 30, 2012

Kedah oh Kedah.

As'Salam,


Minggu lepas opkos laaah hari minggu aku. Banyak plan yang tak menjadi. Jumaat malam nak pi jupe kawan baik aku. Sabtu aku ada Pharmaniaga ceremony untuk pemenang cabutan bertuah dengan perhargaan bagi AJK2 yang dah tolong untuk dinner. Ahad pulak nak pi jupe kawan-kawan sekolah nak gi Hari Belia Negara yang buat dekat Putrajaya. TAPI. Tu semua nya hanya lah planning jer. Kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan yang terbaik kan. Ecewahh..


Jumaat tu family aku datang, kitorang satu family gi Kedah pusing-pusing. Tak pegi mana-mana sangat pun. Sebab nak pi jupe sedara berapa tahun entah tak jumpa. Heee..




So, sambil tu pergi laa Penang sekejap. Men bowling ngan family, gi kat Penang Mall. Gi Pekan Rabu. Pi kat tengah sawah. Bukan wat pa pun. Pi amek gambaq ja.. Haa. Tengok, sleng pun dah tukaq jadi orang utagha dah ni. Haha..


Ni nama nya koya blana.. tahu dop? haha


Okayss.. Itu laa story mory untuk minggu ni.. This week nak pergi kenduri kawen bos aku yang Bigtaste Cafe tu. Sape nak ikut, jom! 


P/S : Dapat towel free dari company and coklat special from kat Kak rosnah sebab tolong dia hari tu pun dah ley wat aku gumbira! Thanks to Allah! :)
P/S: Bos besaq jual printer All in One Lexmark 2600 kat aku RM48 je bosss.. hak3.. Rezeki-rezeki.. hik3

4 comments:

Cik Asma BLuppy said...

i like both pics! expecially yg last tu! gorjes!!!! hiks

Siti Suriani said...

haha.. koya lebey jer gmbaq2 tu.. :p

the tempo of life said...

best kan pergi kedah? sy penah pegi sekali. cantek je pemandangan padi.

Siti Suriani said...

tau xpe... kan3.. hehe :)