Friday, May 18, 2012

Beberapa bulan lagi. :')

As'Salam semua.

Ahaaa. Apa yang beberapa bulan lagi tu? Lagi 2 bulan aku dah nak habis praktikal kat sini. Sedih pulak tetiba. Sebab bos-bos, staff-staff kat sini sume baik-baik. Siyes laa.. Aku belajar banyak benda dari A sampai Z. Akhir bulan 7 aku dah nak habis praktikal and kena sambung belajar balik untuk 1 sem. Aduh. Kena bukak buku balik la ni kan? :')


Sepanajang aku duduk kat Shah Alam ni, malam aku buat part time dengan Wani a.k.a kawan aku dari Diploma lagi. Dia ni diantara budak bilik aku yang gila-gila jugak. Hehe. Aku kerja dekat Bigtaste Cafe waima western food punya kedai. Yang ni pun rasa mcam sedih jer nak tinggalkan Bigtaste sebab kawan-kawan aku kat situ sumernye gila macam aku jugak. Termasuk laa dengan bos dia sekali. Hehe.


So.. Walau macamana pun, aku terpaksa tinggalkan 2 tempat kerja aku ni sebab kena sambung belajar kan..? :')

Dungun! Tunggu aku lagi 2 bulan! haha
Bye Shah Alam lagi 2 bulan! :p

P/S : Banyak gile pengalaman berharga sepanjang aku duk sini. :)

4 comments:

nini said...

yerp..kutip semua pengalaman tym kerja tu....nanti semua benda tu sangat berguna untuk kita..=D

AnneRaini said...

tak pernahpon merasa praktikal ni...masa bljr takde praktikal pulak..hehe

Siti Suriani said...

best giler! :p

the tempo of life said...

eh, awk belajar kat uitm dungun ke? wahh, course ape ekk?