Monday, May 14, 2012

Memang muka aku bulat macam bola bowling!

With sister, cousin and friend. :)

Ni team bowling sebelah aku. Dari department Penalty and Warehouse.

Ni plak kakak-kakak penalty and abang-abang warehouse. 

Ni plak kawan aku Nani and Arip and ayah dia. Budak praktikal sama ngan aku. hehe

Yang ni orang kuat KBSR. Sume dari finance.

Ni kitorang mengintip diorang kira markah. Haha

Kuang-kuang-kuang

Jeng jeng jeng.. Kira laa markah tu. Aku menang longkang bosss. haha


Actually banyak lagi gambar kat sini. Tapi cukup laa setakat ni.. Next entry, aku nak citer pasal S.O.S plak okay? :)

P/S : Lain orang lain rezeki dia. Lain orang lain gembira dia. Aku bersyukur. Thanks Allah. :)

9 comments:

✿✿mamAuni✿✿ said...

folo ur blog dear..ju singgah blog akak plak..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu lak nak men boling..aishh.

nanakimie said...

lain da ye,dulu rasa kecik je orangnya..yela masa sekola rendah,kecik2 lagi..heee..:)

Anonymous said...

sitiiiiiiiii! ade gamba kite laa. hehe rindu kau wehh. lame xkua mkn same. siti, nnt nk gamba2 harituu boleh ke?
-amnani-

Siti Suriani said...

hahaha.. nani.. arif abis hujung bulan ni.. nanti set budak2 prktikal kuar makan sama occay? hehe :)

Anonymous said...

yekeeee! okaay2, nnt kite KENE kua mkn sesame b4 arep habis. kan?

penyuluh perikanan said...

postingannya sangat bagus sobat, saya suka, semua yang ada dalam blog ini sangat bermutu, bermanfaat buat saya, apalagi dengan postingan photo secantik ini sungguh sangat mempesona, saya menyukai dan akan mengikuti terus
saya akan bahagia jika anda juga menerima dan mengikuti kembali seperti saya kepada anda
salam perkenalan dengan semangat persahabatan dunia bloger
terima kasih, saya selalu menunggu kedatangan anda
sekali lagi terima kasih


http://penyuluhpi.blogspot.com/

the tempo of life said...

bulat itu comel :)

Siti Suriani said...

haha. xcomel pownn.. :p