Thursday, March 15, 2012

Sakir tayar betulll laaa..

Assalamualaikum,

Tengahari tadi, kereta pancit. Duit terbang. Aduhai.. Nasib baik kedai tayar dekat jer dengan tempat kerja aku. Mintak tolong pak lang tengok-tengokkan dulu. Syukur sebab ada sedara yang boleh minta tolong. :) Nak mintak tolong kawan, tak tau nak mintak tolong sape dekat sini. :p



Then pergi klinik UiTM. Nanti 19hb ada appointment dengan doktor UiTM. Masuk kerja lambat. Tapi bos bagi balik lambat sikit tauu. :)

Tiba-tiba kawan aku kol. Dia kasi tau tak boleh buat short kos. Tak pasal aku nanges sorang-sorang dalam kereta! Haha.


P/s : Petang ni mau main ping pong. Nak try test jer. Ekekekee

It's rainy cats and dogs! Watchaaaa.. Macam mana gua mau balik rumah! Hattoiii..

1 comment:

hijabisbeauty said...

Assalamualaikum semua..

salam perkenalan dan jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

http://hijabismybeauty.blogspot.com/

sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
InsyaAllah

terima kasih senyum2 [:)