Monday, March 26, 2012

Annual Dinner

Assalamualaikum semua.. :)

Penat. Penat. Penat.

Sabtu baru ni aku ada Annual dinner Pharmaniaga. Lokasi dekat Hotel Royal Raja Chulan KL. Start majlis pukul 8 malam. Tapi aku dengan kengkawan kena datang pukul 10 pagi kot! Awal gilerr. Haha.

Datang awal pun bersebab. Sebab aku jadi committee untuk bagi door gift kat orang yang ramai dia lebih kurang 1000 orang. Fiuhhh..

 Aku datang awal. So, Ambik je laa gambar dulu puas2. Hak3


 Weeee~

 Door gift yang kitorang dah susun. 40 minit jer pun buat mende alah ni. 

 Makan tengahri kitorang yang unutk committe.

 Taddaaa.. Dah siap pun aku. 

 Dengan sebahagian dari finance staff. :)

 Dengan kak ros and husband. Dia macam cikgu yang banyak ajar aku kat sini. hihi

 Dengan kawan aku dari warehouse. :)

 With committee.

 Menu untuk malam tu. Nyumm. Tapi tak banyak makan pun. :(

Ni bahagian depan. Bahagian taman belakang ada lagi meja. Woahh. :p

2 comments:

Gadis said...

bestnyerr...=)

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html