Monday, December 12, 2011

Ombak Rindu

ASsalamualaikum :)

Hari ni.
Aku dah habiskan satu presentation aku ! Yeay ! Siap satu kerja. Lepas ni nak habiskan dua lakonan. Satu untuk mandarin and satu lagi untuk kelas. Wah. Jadi pelakon gituu~ :D

Okay la.. Semalam kan, aku and kawan-kawan lain tengok wayang Ombak Rindu dekat Mesra Mall je. Dah lebih seminggu baru sempat nak tengok. Biasa laa. Dah nak habis semester ni kan. Dipaksa lah membusykan diri dengan kerja-kerja sekolah yang lecturer bagi.



Ramai kata best and ramai kata tak best.
So, yang mana satu nak pilih ni? Best ke tak best? AHaa.. Actually best jer. Erm. Berjaya jugak lah mengeluarkan air mata mutiara aku ni. Eceee.. Tapi memang sedih pun. Nak-nak tiba-tiba aku membayangkan aku kat tempat orang tu and lelaki tu macam. Err.. Macam? Macam siapa? Ahaa.. Adela. haha.



Belakang tu kereta aku. Tak boleh nak start sebab dah lama tak panaskan . Semalam baru aku tau, macam mana nak start enjin kalau kereta tak boleh start. Belajar benda baru kot semalam. haha Then, memang malang tak berbau betul lah. Cermin kereta retak. Grr. Aku rasa macam pemotong rumput tu je punya kerja. Sebab time tu, rumput habis dah kena mesin. Memang kesian laa.. :(

................................................................................................................................................................................................................................


So, just enjoy your life well!

3 comments:

CintaZulaikha said...

hehheh..kira dapat jugaklah tgk..dari akak nih...apa pon tak tgk lagi...

Syira Rara said...

hai..sy baru je follow ur blog..n if u dont mind pliss singgah2 la my blog n follow (^_^)..blh share cerita

Dda Ly said...

wah wahh..really had fun! :)

meh ke rumah..
mia takmo g skolah...
keep in touch ok..:)