Friday, December 9, 2011

Finishing School..!

AS'salam.. :)

Hari ni sangat penat.
Sebab pagi-pagi dah kena siapkan lakonan Mandarin. Penat sebab berlakon sambil banyak ketawa, So. Penat lah kan. =p

Petang pun penat jugak. 
Sebab petang-petang dah kena pergi dengar orang bagi ceramah. Tak de mood nak dengar sebab bosan. Modul pasal usahawan. Tapi. the way orang tu bagi speech. Tak menarik minat langsung. 



Malam?
Tak penat sangat sebab ingat nak rest. Tapi mata macam dah kuyu jer. Hehe. Esok pagi kena bangun awal sebab esok kena perdi modul pukul 8. Gila awal kot! :(


...............................................................................................................................................................................................................


23hb ni dah start study week!! yey! Tapi.. mak tak bagi balik! Haha. Mak cakap balik rumah bukannya study pun. Baik duduk je dekat UiTM ni. Dari buang banyak masa balik rumah. Ingat dekat ke? wuwuwuwu..


B.O.S.A.N tau..!!


P/S : APa-apa pun , jangan buat macam apa yang dah jadi semester lepas. Kalau dah banyak sangat main dengan emosi ni, nak pergi exam pun susah nak fokus! Pastu, jawab pun dah macam orang tak belajar. So, don't do like that again okay Siti! #eh. Termerepek pulak.


3 comments:

Ernee Azmn said...

yeaaaayyyy...bestnyer cuty....>_<

Tasha said...

all the best,stadi elok2

CintaZulaikha said...

cuti2 mesia r pasni...