Friday, September 30, 2011

Aku banyak penyakit!

Assalamualaikum semua! :)

Waaaa.. Aku ada penyakit! Tapi tak boleh nak ubat laaa.. HURM... Aku kalau ketawa susah nak berhenti laa.. Aishh. HAti banyak geli maa.. Bila hati geli, aku ketawa maaa.. Bila aku ketawa aku manyak susah mau berhenti maaa.. Waa..




Okayss..Bila aku ketawa aku jadi tak serius. Bila aku tak serius. Memang benda yang orang suruh buat tak menjadi lah. COntohnya. Macam tadi. Orang pejabat kolej suruh buat announcement. Sebab aku dengan kawan duduk lepak2 kat situ kan sebab tak ada kerja. Orang tu pun suruh la aku buat announcement. 2 kali aku tekan bunyi tu, tapi tak boleh nak bercakap sebab tahan gelak. Kali 3 tekan button nak announce, tapi separuh jalan je aku cakap sebab nak gelak. Nasib baik kali ke 4 dan 5 tu okay je. Waa.. Gelak tu bukan sebab apa. Sebab diorang gelak jugak. Lagi laa aku tak boleh nak stop. Sobbsss...




Habis laa ilmu-ilmu aku banyak keluar sebab banyak ketawa. Bukan elok sangat ketawa banyak-banyak ni. Hari tu pernah ada orang suruh aku jadi MC. Memang tak laa kan sebab aku tau, bila duduk kat depan tu, sure aku gelak + gagap. Apasal entah. Belum ada keyakinan diri kot. Haha. 


Lately aku banyak betul salah cakap. Waa.. Apasal ni.. Sobsss.. Before ni tak macam ni pun.. :( Sedih betul laaa.. Aishh..


What should I do friends ?


P/S : Apa pun. Nak buat macam mana. Bila dah terlebih-lebih happy kan. Hak3. Happy bukan sebab apa. Sebab kawan buat lawak! Aku tak kata aku tak suka ketawa tau! Cuma susah nak berhenti.. Tu jer.. ^___^

4 comments:

amranaiman said...

:D

Addin said...

ahaha berat penyakit tu :p

sofiarti oktarina said...

:) huhu

Anonymous said...

saya pun ada masalah yg sama...ada org ckp tips dia tengok kuku tgn sndiri