Wednesday, September 28, 2011

Start Busy. Betul kah?

Assalamualaikum semua! :)


Macam biasa. Rasa macam rajin sikit nak coretkan something kat dalam blog comel aku ni. hehe Rasa macam nak dekat seminggu tak coretkan apa-apa kan..? Blogwalking pun macam dah tak da masa sangat macam dulu dah. Masa itu emas. Sekejap je masa tu berlalu. Huwaaa. Apa ntah aku mengarut. Wee~


Macam nak dekat sebulan aku masuk UiTM dah kot kan. Entah. Aku pun dah tak berapa ingat sangat tarikh-tarikh ni. Haha. Tak kisah lah kan. Ahaa.. Untuk tajuk entry tu. Betul ke aku akan start busy? hurm. Busy ke? [sambil tangan kat dada dan mata ke atas]. :p Tak de lah. Aku mana reti nak busy-busy ni. Stay cool okayss.. :)


Cuma kan. Aku la yang rasa macam konon-konon busy sebab esok dah start ada kuiz. Math. Aku tak kisah sangat coz I DO LOVE MATH! haha. Lepas tu hari ahad ada lagi kuiz. Erm. Lebih kurang macam LAW. Suka lah kot. Depend on lecturer yang mengajar jugak. Kalau tak best, memang aku tak berapa nak suka lah kot lecturer tu. Hehe.. Next week jugak dah kena start buat assignment group. Next week lagi pulak ada Olympiacc. Program budak2 account. DLL. 


Then. Lagi satu yang aku rasa agak problem sikit, aku nak kena cari tempat praktikal untuk AUDIT FIRM. Start sakit kepala laa nanti kan.. Tapi. This kind of problem aku nak settle kemudian. Haha. Gila sempoi! 


P/S : Apa lagi ek. Okay lah. Hari ni ni aku tulis more on my personal story jer kot. Tak de idea dah nak tulis. MALAS! haha. Dah update ni kira bagus lah jugak kan! Berlagak gile kot! Hehe.. 


3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

matematik benci saya

Cik Ice said...

Yup..i love math too!! (*_-)

OhMyLord said...

manage masa dgn baik taw!