Saturday, February 23, 2013

Last day UiTM

As'Salam,

[NI POST AKU DALAM DRAFT. DAH LAMA SANGAT. JADI AKU PUBLISH JER] HAHA
DATE : 22HB JANUARY 2013

Hye2! Yeyyyy! I'm free! We arrived at Bentong almost 3am okayy semalamm! Ayah aku sampai terengganu pun dalam pukul 6 petang. Lepas habis final, aku terus kemas. Ye laaa, tak sempat kot nak packing barang semua. Sebab banyak sangat! hehe

Dalam pukul 10 malam baru bertolak dari Terengganu, balik Bentong. Sebab nak jumpa my lil bro before kitorang bertolak ke Bentong.

So, this is the end of my life in UiTM Dungun as Bachelor Accounting student. There's a plenty of memories we created together. Fuh! Unbelievable! But believe it! Its almost 5 and half year aku stay kat Dungun? It's a longg timee tauu..haaaa But, every meeting will have its farewell right. The night after the last paper (excluding me), kitorang ade buat BBQ. So, tu laa malam last kitorang sekelas berjumpa. Exchange hadiah masih2.. Makan same2. Borak2. Dan aku ade buat kad kecil untuk classmates aku. Tande ingatan laa kan. Lame jugak aku nak siapkan kad tu untuk 25 orang. haha

After this, kalau rindu-rindu ke, haha, just contact with twitter or facebook jer la kann.. :')

Anyway, tak sabar nak tunggu result. Sebab sangat takut untuk tengok result. Sekarang ni aku just harap dapat lulus jer semua. Wakaka. Apa pun, semoga semua berjaya hendaknya.

P/S : Kalau rajin, akunak buat entry special khas untuk classmates aku. Seriously. But, if rajin laa. Kalau tak, hurm.. alamat nyer, duduk jer laa dalam draft ni lame2. Ekekekee..

'Dan aku ade lagi berpuluh puluh draft yang aku tak publish lagi dalam blog ni tahu?! HAHA'

4 comments:

Aien said...

sudah follow awk..harap sudi follow sy balik...tq

www.kucingsenyap.blogspot.com

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Pesta ulang tahun said...

nice post :D

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)