Friday, December 28, 2012

Bosan Study..!

Assalamualaikum..

Wahhhhh.. hari ni aku study lagiii.. baru 1 chapter. banyak lagi ko nak kena cover. And semua nyerrr THEORY! Arghhh.. 95% theory. Giler aku macamni. Miahahaha..

Tengah bosan duk kat bilik study ni. So, melapangkan masa beberapa minit untuk update blog. Pui. Update laa sangat, Bosan dah sebenarnyer berblogging ni. Hahaha Luahan tulus ikhlas suci murni lagi ni tauu uolss..

Hommm.. Baru ni aku pergi cherating. Lalu jer laa.. Biasa jer aku tengok. Ade pantai,. Ade banyak giler chalet and orang jual2 baju cherating. And ade nampak beberapa orang mat saleh. Okay. Aku lalu jerr. Bukan bercuti2 kat situ. Kui3..

Pergi pun dengan Atie. Berdua nak balik Dungun. So, alang2 dah nak last sem ni, kitorang melencong lah sekejap tengok ape ade. kehkehkeh


Ade bulan kat Cherating? wahhh.


Ni pulak kat Pantai Kemasik! :)
With Zu and atie. Baru aku tau, rupenyer aku tak bnyak pun gambar dengan Zu. hahaha

Ahaaa. Dengan Atie! hak3

Last but not least, dapat jugak jejak kaki kat sini even sekejap jer. Pas habis belajar ni, tak datang Terengganu dah. Kalau datang pun untuk konvo or lawat adik aku. sobsss...


Okay. Sambung study balik.. Ekekeke

Love,
Siti Suriani


8 comments:

Yusra Yunus said...

good luck for study http://yusrasuperstar.blogspot.com visit and follow me back friends

Yusra Yunus said...

good luck for study http://yusrasuperstar.blogspot.com visit and follow me back friends

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

wak joko said...

gudluck dlm study anda.. :)
salam maulidur rasul..
jemput lawat blog sy ye..
http://ceritawakjoko.blogspot.com
tq.. :)

Anonymous said...

gudluck! :)

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Deanna Aris said...

selamat maju jaya dalam pelajaran
Impian 2013

birthday party said...

nice post :D salam kenal yaaaaa