Monday, October 17, 2011

Olympiacc!

Assalamualaikum. :)


Penat sangat hari ni..! Actually program Olympiacc baru je habis semalam. And aku betul-betul have fun sepanjang program ni. Yang best sebab ade kampus lain join jugak. UiTM Perak, Pahang and Melaka. Kawan-kawan lama aku ada jugak..


Hari first, sumenya game akademik and lepas tu ade sukaneka. Okay, acara debat dalam program ni aku ngan kawan-kawan yang jaga budak debat.  Terengganu dapat nombor satu. Ahaaa.. Alhamdulillah. Hehe.. Petang tu hari untuk bersukaneka dan berexplorace! Time bersukaneka, aku main terompah gergasi!! Dapat nombor 1 beb!! haha [suka sangat. :p] Tapi, time main tarik tali memang confirm Terengganu tak menang sebab kecik-kecik jer sume yang tarik tali tu. Aku laa tu salah sorang yang konon-konon hebat nak tarik-tarik tali tu. Haha.. Yang seronoknya sebab kitorang main kat tepi pantai. Ada jugak laa feel duduk Terengganu yang memang tepi pantai ni kan. ^__^


Hari kedua lak, sume nya game sukan. Aku join netball. Team kitorang yang dari UiTM Terengganu ni dapat tempat kedua. Aku tak reti man sangat pun. Tapi sebab rezeki kot. Keh3. Then, seronok jugak sebab hari kedua ni, kitorang dapat jerit kuat-kuat beramai-ramai sebab nak sokong team badminton masing-masing. Aku mesti laa sokong terengganu. Melaka akan sorak untuk Melaka. Pahang untuk Pahang and Perak pun sama macam tu jugak. So, sangat bising sampai aku pun dah sakit kepala. Haha. Apa pun, team Terengganu jugak yang menang.


Malam pulak, ada dinner untuk semua student account. Ahaa.. Macam biasa. Makan sampai kenyang okay! And time diorang nak balik. Agak sedih jugak laa sebab diorang dah nak balik. Memang harus lah aku nages kan. Oh, tertouching pulak malam-malam tadi kan. Hehe.


Hurm.. Agak terpanjang lebar pulak aku bercerita. Ahaa.. Lagi satu. Muka aku memang dah sangat-sangat terbakar sebab sehari suntuk duduk bawah cahaya matahari. Kerja sekolah pun tak siap agi!! Huwaaa..!!


P/S : Harap lepas ni ada lagi program macam ni! I love it! ^^


Tak de gambar lagi laa nak tunjuk. Lepas-lepas ni laa eh.. :)

4 comments:

Addin said...

mesti seronok , jealousnyaa ! :p

aleen aiden said...

arghhh da lame gile xjoin aktvt2 mcm nih.sure u had fun kan!hu3

The Petite Blogger said...

check out this giveaway on my blog... some fabulous calf leather shoes as prize!

Petit Heels Giveaway

xoxo jenna

OhMyLord said...

best nyer dapat join aktiviti cmni...sbb dapat rmai kawan..mmg stylo la miss sabrina!! teruskan usaha anda!