Saturday, September 1, 2012

Happy Birthday!

As'salam,

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!


Ahaa. 31 August adalah tarikh kebanggaan negara kita Malaysia yang berjaya merdeka dari penjajah negara asing. Ehem.. Dulu masa sekolah dulu, aku suka sejarah tau. Jangan memainn.. ekeke

And pada tarikh ni jugak mak aku melahirkan aku. Time-time merdeka ni laa aku nak dilahirkan yer. Haha..
So, lepas ni aku kena jadi lebih matured laa kot kan. Sebab dah makin tua. wakaka..


Thanks banyak-banyak pada semua yang wish. Ada yang call, text aku, and kebanyakannya dekat fB jer la.. Sampai seratus lebih yang wish. Hak3. Ahaa.. And thanks kat kawan-kawan sebilik sebab ny
anyikan lagu happy birthday untuk aku.. :)

Apa-apa pun semoga kita semua sentiasa diberkati Allah dan sentiasa berada di bawah lindungan Nya. Ameen. :)

Wassalam..


P/S : Thanks sebab ingat aku. :')

Does anyone wanna give birthday present to me? LOL!

Happy birthday to my mom on the next day after my birthday! :) love you damn much mom! :)

2 comments:

Afiq Sanji said...

panjang umur murah rezeki mendapat kenberkatan ilahi...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

salam si cntik jelita. diera sggh blog glamour nih.subhanallah. indah spt pemilik nya. ^_^ suka2