Thursday, April 12, 2012

:')

Assalamualaikum. :)

Lunch ni aku makan kat opis jer. Tak larat nak pergi mana-mana. Selsema + batuk2. Sedey... :(

Ahaa.. Semalam birthday adik aku. Dah 21 tahun dah dia. Dah tua kot? haha Bezday dia jatuh pada hari pertabalan agung Malaysia. Gila bangga adik aku tu! Haha So, tengahari semalam aku, adik aku, poksu, moksu and sepupu aku makan kat Pizza. Konon-konon sebab birthday adik aku laa kan. Bwerkkk.. :p

Then, lepas Zohor, pergi plaza alam sentral. Beli cas bateri kamera aku. Hambek kau. Melayang RM80 aku. hehe Time tu jugak, orang cakap ada gegaran kat Shah Alam ni. Tapi aku tak rasa. Mungkin sebab aku kat tingkat 4 kot. Alhamdulillah takde pape kan. :)

Then, terus pergi Klang. Ayah and mak datang sana. Aku, adik and sepupu pergi laa drive gi Rantau Panjang. Aku drive. Aku nak potong treller. Sebab ada dua jalan. Tapi 2 jalan tu sambung jadi satu jalan. So, aku nak laa potong. Tapi aku tak perasan ade lopak besar. Secara tak sengaja aku langgar laa.. Air zuppp naek kt cermin kete aku. Terus tak nampak jalan.. Naseb aku baek sebab tak kene treller tu.. Ya Allah. Menggigil aku. :'(

Tapi aku tak bagitau mak ayah aku. Takutt. hahaa

P/S : Bawa kereta dengan berhemah okay!



3 comments:

Cik Asma BLuppy said...

bahaya la ko ni....
next time hati2 drive orite dear?
huhu

Cik Cammy Lia said...

eh bahayanye bawak kete cmtu.... atas jln raya xley tunjuk gengster sgt hehehe..tp alhamdulillah xde pape...

Siti Suriani said...

HEHEHE... kan3